Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυριακούλης: Δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό

Δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς - Αίγινα ξεκινάει από το Νοέμβριο η θυγατρική της Κυριακούλης Μεσογιακαί Κρουαζιέραι, Kiriacoulis Maritime, τα οποία θα συνεχιστούν τουλάχιστον έως το τέλος Οκτωβρίου 2004, επεκτείνοντας την παρουσία της στον Αργοσαρωνικό.

Κυριακούλης: Δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό
Στο θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου και συγκεκριμένα στον Αργοσαρωνικό επεκτείνει την παρουσία της η Kiriacoulis Maritime, θυγατρική της Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρία ξεκινάει από το Νοέμβριο δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς-Αίγινα, τα οποία θα συνεχιστούν τουλάχιστον έως το τέλος Οκτωβρίου του 2004.

Σημειώνεται πως στόχος της εταιρίας είναι να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αντίστοιχες με αυτές που προσφέρει στις γραμμές σύνδεσης των νησιών του Νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση της Κυριακούλης, ο στόλος των υδροπτέρυγων της εταιρίας μέχρι σήμερα κάλυπτε τις ανάγκες σύνδεσης 10 νησιών (Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνοι, Λειψοί και Αγαθονήσι), ενώ σημειώνεται πως η εταιρία έχει αποφασίσει την πραγματοποίηση έως και 16 δρομολογίων στη γραμμή Πειραιάς-Αίγινα ημερησίως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v