Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΛΥΔΑ: Απόσχιση κλάδου και εισφορά σε θυγατρική

Τα ΔΣ των ΙΛΥΔΑ και Ι ΤΒΑ TELECOM αποφάσισαν την 30/10/08 την απόσχιση από την ΙΛΥΔΑ του κλάδου "Διασύνδεση απομακρυσμένων πληροφοριακών συστημάτων και λοιπών μέσων και την απορρόφησή του από την Ι ΤΒΑ TELECOM.

ΙΛΥΔΑ: Απόσχιση κλάδου και εισφορά σε θυγατρική
Οι εταιρίες "ΛΥΔΑκαι η θυγατρική της Ι ΤΒΑ TELECOM γνωστοποιούν ότι τα Διοικητικά Συμβούλιά τους αποφάσισαν την 30/10/08 την απόσχιση από την ΙΛΥΔΑ  του κλάδου "Διασύνδεση απομακρυσμένων πληροφοριακών συστημάτων και λοιπών μέσων (όπως servers, πόρων διαδικτύου, ραδιοτηλεοπτικών σημάτων, GPRS, συσκευών mobile, κλπ) μέσω της αξιοποίησης των τηλεπικοινωνιών" και την απορρόφησή του από την θυγατρική εταιρεία "Ι ΤΒΑ TELECOM".

Η εισφορά και απορρόφηση του κλάδου θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/93 και του κ.ν. 2190/1920 , όπως ισχύει σήμερα και ως ημερομηνία του ισολογισμού μετασχηματισμού ορίστηκε η 31η Οκτωβρίου 2008 .

Ο εν λόγω κλάδος, περιλαμβάνει ιδίως τα ακόλουθα: α) Λογισμικό που σχετίζεται με την εν γένει διασύνδεση απομακρυσμένων πληροφοριακών συστημάτων μέσω υποδομών internet , β) Λογισμικό για την ανάπτυξη (development) ιδιωτικών διαύλων επικοινωνίας απομακρυσμένων (remote sites) συσκευών (φορητά τερματικά) με συγκεκριμένους servers μέσω υποδομών κινητής τηλεφωνίας και συγκεκριμένα GPRS (General Packet Radio Service), γ) Μεταφορά και διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων και δ) Λογισμικό διαχείρισης φορητών συσκευών GPS (Global Position System).

Ο κύκλος εργασιών του εν λόγω κλάδου για το 2007 αντιπροσώπευε ποσοστό 2,85 % περίπου του κύκλου εργασιών της ΙΛΥΔΑ.

Η απόσχιση του κλάδου γίνεται για λόγους εσωτερικής αναδιοργάνωσης και αποσκοπεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του κλάδου και τον εν γένει εκσυγχρονισμό και ανάπτυξη του κλάδου , ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερη εστίαση της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v