Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυριακούλης: Νέο ιστιοπλοϊκό Bavaria 35 Cruiser

Η Κυριακούλης ανακοινώνει την άφιξη του νέου ιστιοπλοϊκού σκάφους Bavaria 35 Cruiser, το οποίο ήρθε να προστεθεί στην επιτυχημένη σειρά Cruiser, η οποία απαρτίζεται από πολυτελή ιστιοπλοϊκά σκάφη.

Κυριακούλης: Νέο ιστιοπλοϊκό Bavaria 35 Cruiser
Η Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή ανακοινώνει την άφιξη του νέου ιστιοπλοϊκού σκάφους Bavaria 35 Cruiser, το οποίο ήρθε να προστεθεί στην επιτυχημένη σειρά Cruiser του γερμανικού ναυπηγείου Bavaria Yachtbau Gmbh, η οποία απαρτίζεται από πολυτελή ιστιοπλοϊκά σκάφη με μήκος από 31 έως 50 πόδια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Bavaria 35 Cruiser αποτελεί ολοκληρωμένη πρόταση για όσους αναζητούν ένα σκάφος που να συνδυάζει υψηλού επιπέδου φιλοξενία, πληρότητα στον εξοπλισμό διαβίωσης και ευκολία στον χειρισμό. Το νέο σκάφος έχει συνολικό μήκος 10,76 μέτρα και μέγιστο πλάτος 3,60 μέτρα. Το εκτόπισμα φτάνει τους 5,8 τόνους άνευ φόρτου και το βύθισμα με την στάνταρντ καρίνα είναι 1,92 μέτρα. Ο χώρος διακυβέρνησης είναι αρκετά ευρύχωρος και ο σχεδιασμός έγινε με γνώμονα την εύκολη πλοήγηση και χειρισμό του σκάφους.

Συγκεκριμένα, στο πρυμναίο τμήμα βρίσκεται η μεγάλη τιμονιέρα και ακριβώς μπροστά τα όργανα ναυτιλίας για τον έλεγχο του σκάφους. Ο κοινωνικός χώρος καλύπτεται από το spray hood προσφέροντας προστασία από τον αέρα και το spray της θάλασσας.

Αναφορικά με τους εσωτερικούς χώρους, το νέο Bavaria διαθέτει συνολικά τρεις καμπίνες. Σύμφωνα με τη διάταξη δύο δίδυμες καμπίνες με διπλό κρεβάτι είναι τοποθετημένες στο πρυμναίο τμήμα του σκάφους και η τρίτη καμπίνα, επίσης με διπλό κρεβάτι, βρίσκεται στην πλώρη.

Στο κέντρο βρίσκεται ένα καλαίσθητο καθιστικό, με πλούσια ξύλινη επένδυση που αποπνέει ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας. Πλησίον είναι η καλά εξοπλισμένη κουζίνα που επιτρέπει την πολυήμερη παραμονή.

Σημειώνεται ότι το νέο Bavaria θα κάνει τη πρώτη δημόσια εμφάνιση στα μεγάλα ναυτικά σαλόνια από το νέο έτος και θα το δούμε στα ελληνικά νερά από την άνοιξη του 2009. Η Bavaria Yachtbau Gmbh, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σκαφών στην Γερμανία και ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους οίκους στο ναυπηγικό στερέωμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v