Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δρομέας: Αγορά δύο ακινήτων στην Αττική

Στην αγορά δύο ακινήτων στην στην εμπορική περιοχή Ασπροπύργου και στην Λεωφόρο Μεσογείων προχώρησε η εταιρία Δρομέας στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του επενδυτικού προγράμματος 2002-2003.

Δρομέας: Αγορά δύο ακινήτων στην Αττική
Σε δύο επενδυτικές κινήσεις αγοράς ακινήτων προχώρησε η βιομηχανία επίπλων Δρομέας, στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του Επενδυτικού Προγράμματος 2000 - 2003.

Συγκεκριμένα, απέκτησε οικοπεδικό χώρο 6.000 τετρ. μέτρων περίπου στην εμπορική περιοχή Ασπροπύργου, εφαπτόμενο της Αττικής Οδού, κοντά στον κόμβο Ασπροπύργου, κόστους αγοράς 660 χιλιάδων ευρώ.

Στον συγκεκριμένο χώρο θα αναγερθούν ιδιόκτητες αποθήκες, σε 3 επίπεδα, συνολικού εμβαδού 3.900 τετρ. μέτρων περίπου, μέσω των οποίων θα πραγματοποιούνται οι διακινήσεις των οικιακών επίπλων και των επίπλων γραφείου, που παράγει η Δρομέας στις εγκαταστάσεις των 44.000 τετρ. μέτρων που διαθέτει στη Βιομηχανική Περιοχή Σερρών.

Ήδη συντάσσονται οι σχετικές μελέτες κατασκευής του κτιρίου και αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες ανέγερσης μέχρι τα μέσα του 2004, με συνολικό ύψος επένδυσης 1,2 εκατ. ευρώ.

Ακόμα, προχώρησε στην αγορά νεοαναγειρόμενου τετραώροφου κτιρίου στην Λεωφόρο Μεσογείων 172, αμέσως μετά τη στάση του μετρό στο Πεντάγωνο, συνολικής κτισμένης επιφάνειας 1.200 τετρ. μέτρων, κόστους αγοράς 1,9 εκατ. ευρώ.

Το κτίριο αυτό βρίσκεται στο στάδιο αποπερατώσεως του σκελετού και υπολείπονται οι εργασίες ολοκλήρωσης, που προβλέπεται να αρχίσουν άμεσα, για να τελειώσουν μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2004. Το κτίσμα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και 3 ορόφους, ενώ διαθέτει και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Στο ακίνητο της Μεσογείων θα εγκατασταθεί μεγάλη έκθεση στο ισόγειο και τους δύο ορόφους, στον τελευταίο όροφο θα λειτουργήσει η διοίκηση της εταιρίας στην Αθήνα και το υπόγειο θα είναι αποθηκευτικός χώρος για άμεσες παραδόσεις.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση με τις δύο νέες αυτές επενδύσεις ο Δρομέας βελτιώνει το δίκτυο διάθεσης των προϊόντων του, αφού οι νέες σειρές οικιακών επίπλων που προσέθεσε στην βασική παραγωγή των επίπλων γραφείου, απαιτούν ένα μεγάλο αριθμό νέων σημείων παρουσίασης και πωλήσεων, αλλά και εγκαταστάσεων αποθήκευσης ετοίμων προϊόντων.

Ήδη στην Αθήνα το τελευταίο τετράμηνο λειτούργησαν τρία νέα καταστήματα / εκθέσεις (στη Νίκαια, στο Ν. Κόσμο και στη Δάφνη) πέραν των τριών που υπήρχαν (στην Εμ. Μπενάκη, στη Μεσογείων / Αγ. Παρασκευή και στην Ακτή Μιαούλη / Πειραιά).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v