Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AΣΤΑΚ: Πρόγραμμα Ενοικίασης Κατοικιών για 2004

Στο έργο Διαχειρίσεως του Προγράμματος Ενοικιάσεως Ιδιωτικών Κατοικιών συμμετέχει η Αlpha Αστικά Ακίνητα. To πρόγραμμα αφορά στην εξυπηρέτηση των αναγκών διαμονής των επισκεπτών στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

AΣΤΑΚ: Πρόγραμμα Ενοικίασης Κατοικιών για 2004
Στο έργο Διαχειρίσεως του Προγράμματος Ενοικιάσεως Ιδιωτικών Κατοικιών συμμετέχει η Αlpha Αστικά Ακίνητα, θυγατρική της Alpha Bank.

Το πρόγραμμα αυτό θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες διαμονής των επισκεπτών, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Η Αlpha Αστικά Ακίνητα κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό, μεταξύ των αναδόχων του έργου, στην εταιρία Φιλοξενία 2004, η οποία έχει αναλάβει το έργο.

Η Φιλοξενία 2004 δημιουργήθηκε με τη σύμπραξη δύο κοινοπραξιών, της Alpha Φιλοξενία 2004, η οποία ανακηρύχθηκε πρώτη ανάδοχη Κοινοπραξία στο σχετικό διαγωνισμό και στην οποία η Alpha Αστικά Ακίνητα συμμετέχει με ποσοστό 51%, και της Ελληνική Φιλοξενία 2004.

Σημειώνεται, ότι το εύρος και η πολυπλοκότητα του προγράμματος διευκολύνεται από την υποδομή και την αξιοπιστία των βασικών μετόχων των δύο κοινοπραξιών. Επιπλέον, η συμμετοχή τουριστικών πρακτόρων στις ανάδοχες κοινοπραξίες εξασφαλίζει την προώθηση των πωλήσεων στο εξωτερικό.

Η Φιλοξενία 2004, φέροντας τον τίτλο του Επίσημου Αδειούχου από την ΑΘΗΝΑ 2004, έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται εντατικά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, τόσο στον τομέα μισθώσεως κατοικιών όσο και στον τομέα διαθέσεώς τους σε επισκέπτες των Αγώνων.

Μέχρι σήμερα, έχει παρατηρηθεί έντονο ενδιαφέρον από περίπου 20.000 ιδιοκτήτες για μίσθωση της κατοικίας τους. Η πιστοποίηση των κατοικιών προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, καθώς περίπου 1.500 κατοικίες έχουν ήδη επιθεωρηθεί από τα συνεργεία μηχανικών της εταιρίας. Ταυτόχρονα, υπογράφονται μισθωτήρια συμβόλαια με ιδιοκτήτες, των οποίων οι κατοικίες πληρούν τις προδιαγραφές του ΕΟΤ και ως εκ τούτου προωθούνται για ενοικίαση σε επισκέπτες των Αγώνων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v