Ευρωσύμβουλοι: Αύξηση μεγεθών στο εννεάμηνο 2003

Αύξηση 31,98% σημείωσε ο κύκλος εργασιών της Ευρωσύμβουλοι στο εννεάμηνο του 2003, ενώ τα κέρδη μετά αποσβέσεων αυξήθηκαν κατά 4,48%. Επίσης η εταιρία ανέλαβε τρία νέα έργα για την Ε.Ε. με συνολικό προϋπολογισμό 245.000 ευρώ.

Ευρωσύμβουλοι: Αύξηση μεγεθών στο εννεάμηνο 2003
Αύξηση 31,98% σημείωσε ο κύκλος εργασιών της Ευρωσύμβουλοι στο εννεάμηνο του 2003 και διαμορφώθηκε στα 3,675 εκ. ευρώ, έναντι 2,784 εκ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2002.

Τα κέρδη της εταιρίας προ φόρων και αποσβέσεων ανήλθαν για την ίδια περίοδο του 2003 σε 793 χιλ. ευρώ έναντι 618 χιλ. ευρώ του προηγούμενου έτους παρουσιάζοντας αύξηση 28,28%, ενώ τα κέρδη μετά αποσβέσεων ανήλθαν στις 386 χιλ. ευρώ έναντι 370 χιλ. ευρώ του προηγούμενου έτους παρουσιάζοντας αύξηση 4,48%.

Επίσης, μέσα από σύμβαση-πλαίσιο με την Ε.Ε. σε θέματα κοινωνικής ανάπτυξης, η εταιρία Ευρωσύμβουλοι ανέλαβε τρία νέα έργα με συνολικό προϋπολογισμό 245.000 ευρώ.

Ειδικότερα, η Ευρωσύμβουλοι ανέλαβε στην Κροατία την τεχνική βοήθεια προς το Υπουργείο Υγείας της Δημοκρατίας της Κροατίας για τη σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών στα πλαίσια του προγράμματος CARDS 2001 ”Ολοκληρωμένη Διαχείριση Συνοριακών Σταθμών- Επένδυση για τους Υγειονομικούς Ελέγχους στους Συνοριακούς Σταθμούς”.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Ευρωσύμβουλοι συμμετείχε επίσης στην τεχνική αξιολόγηση προτάσεων στις Βρυξέλλες για τη χρηματοδότηση ευρωπαϊκών μη κυβερνητικών οργανώσεων που αναλαμβάνουν ειδικές δράσεις σε αναπτυσσόμενες χώρες στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καταπολέμηση της φτώχειας.

Τέλος, η Ευρωσύμβουλοι δραστηριοποιείται για πρώτη φορά στην Κίνα με την ανάληψη της τελικής φάσης του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε συνέργεια με την κυβέρνηση της Κίνας που αποσκοπεί στην ενίσχυση των εμπορικών και επενδυτικών συναλλαγών τους.

Το πρόγραμμα αυτό αναφέρεται σε νέους Ευρωπαίους επιχειρηματίες με ενδιαφέρον να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στην Κίνα προσφέροντάς τους μαθήματα γλώσσας και πρακτική άσκηση στο επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v