Πετρόπουλος: Πώς βλέπει το δ΄ τρίμηνο και το 2009

"Η κατάσταση στην αγορά επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα και το 2009 αναμένεται δυσκολότερο σε όλους τους τομείς", δήλωσε στο Euro2day.gr ο πρόεδρος της Π. Πετρόπουλος.

  • του Στέφανου Κοτζαμάνη
Πετρόπουλος: Πώς βλέπει το δ΄ τρίμηνο και το 2009
"Η κατάσταση στην αγορά επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα και το 2009 αναμένεται δυσκολότερο σε όλους τους τομείς", δήλωσε στο Euro2day.gr ο πρόεδρος της Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ κ. Κων/νος Πετρόπουλος, συμπληρώνοντας ότι για φέτος εξακολουθεί να ισχύει η πρόβλεψη της εταιρίας για πτώση κερδών της τάξεως του 25%.

"Το ευχάριστο είναι", συνέχισε ο κ. Πετρόπουλος, "ότι η εταιρία έχει ισχυρή κεφαλαιακή διάρθρωση και ότι δραστηριοποιείται με ισχυρά brand names σε περισσότερες αγορές, με αποτέλεσμα να μπορεί να αντιμετωπίζει αποτελεσματικότερα οποιαδήποτε δυσμενή συγκυρία".

"Δεν κουβαλάμε αβαρίες από το παρελθόν και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάτω από πολύ καλύτερες συνθήκες τη θύελα σε σχέση με άλλες επιχειρήσεις, και μάλιστα δεν αποκλείεται με κάποια κίνηση να εκμεταλλευτούμε και όποια ευκαιρία θα μπορούσε να προκύψει από την κρίση", κατέληξε ο κ. Πετρόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v