Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΒΕ: Αύξηση 110% στα ενοποιημένα κέρδη 9μήνου

Αύξηση τζίρου κατά 42% και κερδών κατά 110% παρουσιάζει η ενοποιημένη λογιστική κατάσταση της εταιρίας ΕΛΒΕ στο εννεάμηνο, ενώ σε επίπεδο μητρικής ο τζίρος σημείωσε υποχώρηση κατά 4,3%.

ΕΛΒΕ: Αύξηση 110% στα ενοποιημένα κέρδη 9μήνου
Αύξηση 42% στις ενοποιημένες πωλήσεις και 110% στα ενοποιημένα κέρδη, εμφανίζει η ΕΛΒΕ Ενδυμάτων στο εννεάμηνο του 2003.

Στα αποτελέσματα περιέχονται οι θυγατρικές CALIN (CALZEDONIA, INTIMISSIMI), OAKS, ΙΣΧΥΣ Α.Ε. και η ΛΗΤΩ Α.Ε. (βρεφικά πολυκαταστήματα).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας, ο τζίρος της μητρικής εταιρίας παρουσίασε μείωση κατά 4,3% γεγονός που αποδίδεται στο ότι στην περσινή περίοδο είχε πωλήσεις Ολυμπιακών προϊόντων, καθώς είχε την εκμετάλλευση του Ολυμπιακού Σήματος για ένα έτος.

Οι πωλήσεις στο εξωτερικό (Γαλλία) αποτελούν το 45% του τζίρου της μητρικής και αναμένεται να καλύψουν στην επόμενη περίοδο, το 53% του τζίρου της, ενώ οι υποχρεώσεις της έχουν υποχωρήσει κατά 1.400.000 ευρώ (12%). Η μητρική εταιρία κατέχει το 3% των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας Δυναμική Ζωή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η θυγατρική της εταιρία CALIN έχει τζίρο 5.549 χιλ. ευρώ, αυξημένο κατά 35,2% και το επόμενο 3μηνo θα αρχίσουν να λειτουργούν τρία (3) νέα της καταστήματα, δύο (2) στο Αίγιο και ένα (1) στην Καλαμάτα.

Η ΛΗΤΩ έχει τρία (3) καταστήματα βρεφικών ειδών στην Αθήνα και το Σεπτέμβριο ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, σε έκταση 4.500 m2.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v