Ευρωσύμβουλοι: Με 49% στην ICTV Hellas

Στην απόκτηση του 49% της νεοϊδρυθείσας ”ICTV Hellas” που εγκαθίσταται στη ”Θερμοκοιτίδα” προχώρησε η εταιρία Ευρωσύμβουλοι, ενώ διαπραγματεύεται τη συμμετοχή της σε μια εγκατεστημένη επιχείρηση και βρίσκεται σε αξιολόγηση για δυο ακόμη συμμετοχές σε υπό ίδρυση εταιρίες.

Ευρωσύμβουλοι: Με 49% στην ICTV Hellas
Το 49% της νεοϊδρυθείσας εταιρίας ”Ευρωζωνικά Δίκτυα Επικοινωνίας και Πληροφόρησης Ανώνυμος Εταιρία” με διακριτικό τίτλο ”ICTV HELLAS SA” απέκτησε η Ευρωσύμβουλοι, ενώ διαπραγματεύεται ήδη τη συμμετοχή της σε μια εγκατεστημένη επιχείρηση.

Την ίδια στιγμή η εταιρία Ευρωσύμβουλοι βρίσκεται στο τελικό στάδιο αξιολόγησης για δύο ακόμη συμμετοχές σε υπό ίδρυση εταιρίες, που πρόκειται να εγκατασταθούν στη Θερμοκοιτίδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η εν λόγω συμμετοχή αφορά στην πρώτη σε νεοϊδρυόμενη εταιρία που εγκαθίσταται στη ”Θερμοκοιτίδα”, ενώ σημειώνεται πως η εν λόγω κίνηση αποφασίστηκε από την επενδυτική επιτροπή της Θερμοκοιτίδας i4G της εταιρίας Ευρωσύμβουλοι, στο πλαίσιο του έργου που εντάσσεται στο πρόγραμμα ΕΛΕΥΘΩ.

Σημειώνεται πως το μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρίας ανέρχεται στις 150.000 ευρώ.

Σκοπός της είναι να παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πληροφόρησης στο χώρο της φιλοξενίας και νοσηλείας, αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές και παρέχοντας προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες της.

Αναφορικά με την πορεία υλοποίησης του έργου στα πλαίσια του προγράμματος ΕΛΕΥΘΩ, η απορρόφηση ανέρχεται ήδη στο 35% του συνολικού προϋπολογισμού, ενώ η πληρότητα στους χώρους είναι στο 80% και αναμένεται να φτάσει στο 100% στις αρχές του 2004.

Παράλληλα η Θερμοκοιτίδα i4G θέλοντας να αποκτήσει σημείο αναφοράς και στην Αθήνα, στην προσπάθειά της να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των θερμοκοιτιζομένων της Θεσσαλονίκης υπέβαλλε νέα πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για την δημιουργία ενός χώρου περίπου 760 τ.μ. και αναμένει την σχετική απόφαση της ΓΓΕΤ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v