Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυριακίδης: Διαπραγματεύσεις με IFC για θυγατρική

Τη συμμετοχή της διεθνούς τράπεζας IFC κατά 10% στη FHL – Mermeren Kombinat (Σκόπια) διαπραγματεύεται η Κυριακίδης. Εξετάζεται επίσης η δυνατότητα εισαγωγής της θυγατρικής στην ΕΑΓΑΚ μέσω των ΕΛΠΙΣ.

Κυριακίδης: Διαπραγματεύσεις με IFC για θυγατρική
Τη συμμετοχή της κατά περίπου,10% στη FHL – Mermeren Kombinat (Σκόπια), θυγατρική κατά 98,5% της FHL Η. Κυριακίδης, διαπραγματεύεται η εισηγμένη με με το παράρτημα της παγκόσμιας τράπεζας IFC, που έχει έδρα στην Κωνσταντινούπολη για τις δραστηριότητές της στα Βαλκάνια. Η συμμετοχή, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση προς το ΧΑΑ, θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτική τοποθέτηση.

Παράλληλα διαπραγματεύεται με τον ίδιο οργανισμό τη σύναψη μακροχρόνιου δανείου ύψος 7 εκατ. ευρώ, για τη χρηματοδότηση των επενδυτικών σχεδίων της FHL – Mermeren Kombinat. Ταυτόχρονα η εισηγμένη βρίσκεται σε επαφή με ελληνικές τράπεζες που έχουν το δικαίωμα έκδοσης ελληνικών πιστοποιητικών (ΕΛΠΙΣ), προκειμένου να δρομολογηθεί η προετοιμασία του ενημερωτικού της FHL – Mermeren Kombinat, για την εισδοχή της στην ΕΑΓΑΚ και να συμφωνηθεί η ανάληψη της αναδοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v