Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Aπαντήσεις σε 4 ερωτήματα του Χ.Α.

Πρώιμη χαρακτηρίζει η Lavipharm οποιαδήποτε ανακοίνωση σχετικά με τις επιπτώσεις σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας μεταξύ του πιστωτή και του ενδιαφερόμενου επενδυτή δεδομένου ότι υπάρχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Lavipharm: Aπαντήσεις σε 4 ερωτήματα του Χ.Α.
Πρώιμη χαρακτηρίζει η Lavipharm με επιστολή της προς το Χ.Α. οποιαδήποτε ανακοίνωση σχετικά με τις επιπτώσεις σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας μεταξύ του πιστωτή και του ενδιαφερόμενου επενδυτή δεδομένου ότι υπάρχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Aναλυτικότερα, η Lavipharm επισημαίνει ότι:

α) Είναι πρώιμη οποιαδήποτε ανακοίνωση σχετικά με τις επιπτώσεις σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας μεταξύ του πιστωτή και του ενδιαφερόμενου επενδυτή δεδομένου ότι υπάρχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις και να ανευρεθεί κοινά αποδεκτή συμφωνία.

Σε κάθε περίπτωση δεσμεύεται μόλις υπάρξουν εξελίξεις που μπορούν να ανακοινωθούν, να ενημερώσει και τις αρμόδιες αρχές και το επενδυτικό κοινό.

β) Υπάρχουν δύο εγγυήσεις -οι οποίες δεν σχετίζονται με την καταγγελθείσα πίστωση- που έχει δώσει η εισηγμένη Lavipharm υπέρ της θυγατρικής εταιρίας Lavipharm Corp. Η διοίκηση της Lavipharm θεωρεί ότι καμία από τις δύο αυτές εγγυήσεις δεν πρόκειται να επηρεάσει την οικονομική θέση της εισηγμένης εταιρίας.

γ) Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, δεν θα απαιτηθεί περαιτέρω απομείωση της αξίας συμμετοχής της Lavipharm στην Lavipharm Corp κατά την τρέχουσα περίοδο.

δ) Δεν υπάρχουν άλλα γεγονότα που να έχουν περιέλθει στην αντίληψή μας και που ενδέχεται να επηρεάσουν δυσμενώς την περιουσιακή, νομική και οικονομική διάρθρωση της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v