Συμφωνία Ιατρικού Διαβαλκανικού με ING

Συμφωνία με την ασφαλιστική εταιρεία ING υπέγραψε το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, για την απευθείας κάλυψη των ασφαλισμένων της με προγράμματα υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Β. Ελλάδας.

Συμφωνία Ιατρικού Διαβαλκανικού με ING
Συμφωνία με την ασφαλιστική εταιρεία ING υπέγραψε το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, για την απευθείας κάλυψη των ασφαλισμένων της με προγράμματα υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδας.

Η συμφωνία αυτή είναι η 7η κατά σειρά που υπογράφει το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης με ασφαλιστικές εταιρείες, αφού ήδη έχουν προηγηθεί συμφωνίες με τις ασφαλιστικές ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, GENERALI, GRUPAMA ΦΟΙΝΙΞ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και LAVIE.

«Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης είναι η πλέον σύγχρονη Νοσηλευτική Μονάδα, η οποία κατατάσσεται στα κορυφαία νοσοκομεία της Ευρώπης και προσδίδει επιστημονικό κύρος στη χώρα μας. Συμμετέχει ενεργά στο επιστημονικό γίγνεσθαι της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες προς τους συνανθρώπους μας μέσα σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, με στόχο την πρόληψη και αποκατάσταση της υγείας τους» δήλωσε ο κύριος Α. Γερονικολάου Γενικός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Ομίλου και συμπληρώνει «Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης έχει ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, αποτελεί σημείο αναφοράς στην εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης και στελεχώθηκε από τους διαπρεπέστερους ιατρούς, με γνώμονα την άριστη επιστημονική τους κατάρτιση και την συνέπεια».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v