Mevaco: Μερική ρευστοποίηση συμμετοχής

Τη πώληση ποσοστού 16%, της εταιρίας Mevapower, στον ήδη μέτοχο της εν λόγω εταιρίας, Νικόλαο Οικονομίδη του Ιωάννου, αντί συνολικού τιμήματος 270.000 ευρώ, αποφάσισε η Mevaco, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του στρατηγικού της σχεδιασμού.

Mevaco: Μερική ρευστοποίηση συμμετοχής
Τη πώληση ποσοστού 16% ήτοι 32.700 μετοχές ονομαστικής αξίας 2,93 ευρώ εκάστης, της εταιρίας Mevapower, στον ήδη μέτοχο της εν λόγω εταιρίας, Νικόλαο Οικονομίδη του Ιωάννου, αντί συνολικού τιμήματος 270.000 ευρώ, αποφάσισε η Mevaco.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εκχώρηση γίνεται στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του στρατηγικού της σχεδιασμού και της γενικότερης επενδυτικής πολιτικής στον τομέα των συμμετοχών της Mevaco σε λοιπές επιχειρήσεις με στόχο την βελτιστοποίηση και αναδιάρθρωση της συνολικής δομής των συμμετοχών αυτής και την αποδοτικότερη αξιοποίηση των κεφαλαίων της.

Σημειώνεται ακόμη, ότι οι τυπικές διαδικασίες της ανωτέρω μεταβιβάσεως αναμένεται όπως ολοκληρωθούν εντός του αμέσως προσεχούς χρονικού διαστήματος. Τα σχετικά κεφάλαια που θa αντληθούν από την εν λόγω μεταβίβαση αναμένεται όπως αξιοποιηθούν αποτελεσματικότερα, καθώς θα συμβάλουν στην προώθηση του τρέχοντος επενδυτικού προγράμματος της Mevaco.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταβιβάσεως το ποσοστό συμμετοχής της Mevaco στην Mevapower θα ανέρχεται σε 35,09%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v