Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοτέρ: Αγορά ιδίων μετοχών

Την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 2% σε τιμή από 0,70 μέχρι 1,70 ευρώ και στο διάστημα από 1ης Ιανουαρίου μέχρι 30ης Σεπτεμβρίου 2004, ενέκρινε η γ.σ. της Βιοτέρ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Βιοτέρ: Αγορά ιδίων μετοχών
Την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 2% σε τιμή από 0,70 μέχρι 1,70 ευρώ και στο διάστημα από 1ης Ιανουαρίου μέχρι 30ης Σεπτεμβρίου 2004, ενέκρινε η γ.σ. της Βιοτέρ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Επίσης ενέκρινε την αγορά ακινήτου σύμφωνα με το άρθρο 23α παρ. 2 ΚΝ 2190/1920 και εξουσιοδότησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο για όλες τις περαιτέρω διαδικασίες, ενώ ενημέρωσε τους μετόχους για την πορεία της εταιρείας με βασικούς άξονες: α) Με τη σημερινή αξία μετοχής 1,48, minimum μετοχική απόδοση μερίσματος 3,75%. β) Η κερδοφορία του ομίλου θα είναι μεγαλύτερη κατ’ ελάχιστον 35% σε σχέση με το 2002. ΄

Εξάλλου, τονίσθηκε ότι οι εξασφαλισμένες συμβάσεις εγγυώνται την επόμενη τριετία τζίρο που χωρίς καμία νέα σύμβαση θα είναι στα επίπεδα του μέσου όρου 2002 - 2003. Οπωσδήποτε όμως θα προκύψουν νέες συμβάσεις που θα οδηγήσουν σε αποτελέσματα του 2004 εμφανώς καλύτερα του 2003.

Παράλληλα, σε πλήρη εκσυγχρονισμό των πληροφοριακών συστημάτων του μηχανογραφικού και τηλεπικοινωνιακού της εξοπλισμού, ανακοίνωσε ότι προχωρά η εταιρία Βιοτέρ.



Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η μελέτη, σχεδίαση, ανάπτυξη, εγκατάσταση και υποστήριξη του νέου πληροφοριακού συστήματος ανατέθηκε ήδη στις εταιρίες APT Information Systems και ACE- Hellas, οι οποίες δραστηριοποιούνται δυναμικά στον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής και ειδικεύονται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων (Hardware & Software Intergration).

Στην πρώτη φάση υλοποίησης του έργου, την οποία έχει αναλάβει η APT Information Systems και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος Δεκεμβρίου, περιλαμβάνονται, η πλήρης αντικατάσταση του μηχανογραφικού εξοπλισμού των Οικονομικών Υπηρεσιών της εταιρίας και η ασύρματη σύνδεση (Data & IP Telephony) των δύο κτιρίων στα οποία στεγάζονται οι κεντρικές υπηρεσίες της εταιρίας.

Ακόμη, η εγκατάσταση ενός Κεντρικού Συστήματος Διαχείρισης (e-mail server, web server, file server, domain controller server, firewall, antivirus software, fax και printer servers) και η απομακρισμένη πρόσβαση και επικοινωνία των εργοταξίων με το Κεντρικό Σύστημα Διαχείρισης (ISDN, RAS, Internet).

Στη δεύτερη φάση υλοποίησης του έργου, την οποία έχει αναλάβει η ACE Hellas και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2004, περιλαμβάνονται, η εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος ERP (e-festos) το οποίο θα τεθεί σε λειτουργία από την 01.01.2004, η σταδιακή αντικατάσταση του μηχανογραφικού εξοπλισμού των υπολοίπων Υπηρεσιών της εταιρίας και η πλήρης ένταξη των υπηρεσιών της εταιρείας στο Κεντρικό Σύστημα Διαχείρισης.

Τέλος, σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι το ERP e-festos βραβεύθηκε από την Γαλλική VINCI, την μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία στον κόσμο, ως το καλύτερο ERP που έχει εγκατασταθεί σε όλα τα εργοτάξιά της παγκοσμίως, για την λειτουργία του σε πλήρη μορφή στο έργο ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v