Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ίλυδα: Ολοκλήρωση απόσχισης κλάδου

Την ολοκλήρωση της απόσχισης του κλάδου "Διασύνδεση απομακρυσμένων πληροφοριακών συστημάτων και λοιπών μέσων μέσω της αξιοποίησης των τηλεπικοινωνιών" και την εισφορά του στην "Ι ΤΒΑ Telecom" γνωστοποίησε η Ίλυδα.

Ίλυδα: Ολοκλήρωση απόσχισης κλάδου
Την ολοκλήρωση της απόσχισης του κλάδου "Διασύνδεση απομακρυσμένων πληροφοριακών συστημάτων και λοιπών μέσων μέσω της αξιοποίησης των τηλεπικοινωνιών" και την εισφορά του στη θυγατρική "Ι ΤΒΑ Telecom" γνωστοποίησε η Ιλυδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Νομαρχία Αθηνών ενέκρινε την απόσχιση του κλάδου. Ως ημερομηνία του ισολογισμού μετασχηματισμού είχε οριστεί η 31η/10/2008.

Επίσης με αυτή την εγκριτική απόφαση εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της αναδεχθείσας τον κλάδο θυγατρικής ως άνω εταιρίας, σύμφωνα με την από 29/11/2008 απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της, ήτοι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εν λόγω εταιρίας κατά 262.254,00 ευρώ συνεπεία της εισφοράς-απορρόφησης του κλάδου με την έκδοση 87.418 νέων κοινών μετοχών, ονομαστικής αξίας 3 ευρώ εκάστης.

Με την καταχώρηση την ίδια ημέρα (31/12/2008) στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών της ως άνω απόφασης ολοκληρώθηκε και περαιώθηκε η διαδικασία απόσχισης και εισφοράς του ως άνω κλάδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v