Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibios: Νέο μέλος του Δ.Σ. ο Lucciano Coccagna

Η εταιρεία Unibios ενημερώνει ότι την θέση του κου GianMarco Valente, ως μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ καταλαμβάνει από σήμερα ο κος Lucciano Coccagna. Nέος εσωτερικός ελεγκτής από 19/01/09.

Unibios: Νέο μέλος του Δ.Σ. ο Lucciano Coccagna
Η εταιρεία Unibios ενημερώνει ότι την θέση του κου GianMarco Valente, ως μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ καταλαμβάνει από σήμερα ο κος Lucciano Coccagna.

Ο κος Coccagna είναι χημικός ειδικευμένος στα συστήματα επεξεργασίας νερού, σε ένα χώρο που με τις γνώσεις του και την πολυετή εμπειρία του έχει επάξια κερδίσει την διεθνή αναγνώριση.

Έχει διατελέσει ανώτατο στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες αλλά και σε Διεθνείς Οργανισμούς και Επιτροπές που ασχολούνται με την διαχείριση και επεξεργασία νερού, επιπλέον έχει επιδείξει έντονο συγγραφικό έργο στον Διεθνή Τύπο και σε περιοδικά του κλάδου.

Η παρουσία του στο Δ.Σ. του Ομίλου και η εμπειρία του θα βοηθήσουν ειδικότερα στην περαιτέρω ανάπτυξη των εταιρειών του Ομίλου που έχουν σαν δραστηριότητα την επεξεργασία νερού και γενικότερα στην συνολική ανάπτυξη και επέκταση του Ομίλου Unibios.

Εξάλλου, η Unibios ενημερώνει ότι από 19/1/09 την θέση του Εσωτερικού Ελεγκτή του Ομίλου αναλαμβάνει ο κος Β. Ταβατζής διαδεχόμενος τον κο Σ. Ιωάννου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v