Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο Νάκα η αντιπροσωπεία της Yamaha στην Ελλάδα

Σύμβαση αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των προϊόντων της Yamaha Europe στην Ελλάδα υπέγραψε η Φίλιππος Νάκας, η οποία αναμένει για τη χρονική περίοδο Μαρτίου 2002 – Απριλίου 2003 αύξηση των πωλήσεων στα συγκεκριμένα προϊόντα κατά 20%.

Στο Νάκα η αντιπροσωπεία της Yamaha στην Ελλάδα
Νέα σύμβαση αποκλειστικής αντιπροσώπευσης υπέγραψαν οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Φίλιππος Νάκας Α.Ε. και της Yamaha Europe, κ.κ. Κωνσταντίνος Νάκας και Masahito Kato, αντίστοιχα.

Η συμφωνία, που είναι πενταετούς διάρκειας, αφορά όλα τα προϊόντα των τομέων της μουσικής και του ήχου που κατασκευάζει η ιαπωνική εταιρία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Φίλιππος Νάκας ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Yamaha το 1965, ενώ το 1970 οι δύο εταιρίες υπέγραψαν για πρώτη φορά συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης για την Ελλάδα.

Η Yamaha αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο των μουσικών οργάνων και των ηχητικών συστημάτων, που επενδύει στην έρευνα και στην ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών προκειμένου να κατασκευάσει προϊόντα υψηλής ποιότητας και πιστότητας.

Τη φετινή χρονιά, στην έκθεση Music Messe της Φρανκφούρτης, παρουσίασε προηγμένα μοντέλα ψηφιακής τεχνολογίας, τα οποία σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της, εκτιμάται από τη Φίλιππος Νάκας Α.Ε. ότι θα επιφέρουν κατά τη χρονική περίοδο Μαρτίου 2002 – Απριλίου 2003 αύξηση πωλήσεων στα συγκεκριμένα προϊόντα, της τάξης του 20%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v