Συμφωνία Ιατρικού με Commercial Value

Συμφωνία συνεργασίας με την ασφαλιστική Commercial Value υπέγραψε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών για το σύνολο των Νοσηλευτικών Μονάδων του.

Συμφωνία Ιατρικού με Commercial Value
Συμφωνία με την ασφαλιστική εταιρεία Commercial Value υπέγραψε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών για το σύνολο των Νοσηλευτικών Μονάδων του: Ιατρικό Αθηνών και Παιδιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου, Ιατρικό Δάφνης και Iasis Πειραιά.

Με την συμφωνία αυτή οι ασφαλισμένοι της Commercial Value με ασφαλιστικά προγράμματα νοσοκομειακής αλλά και πρωτοβάθμιας περίθαλψης θα έχουν απ’ ευθείας κάλυψη από την ασφαλιστική τους.

Ο κύριος Δ. Βιδάλης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Commercial Value δήλωσε ότι «με τη συμφωνία αυτή ενισχύεται το επίπεδο εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων της του κλάδου ζωής και υγείας και μειώνεται η γραφειοκρατία, ώστε να υπάρχει άμεση ανταπόκριση προς του πελάτες της όταν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα υγείας».

Από την πλευρά του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δήλωσε ο κύριος Α. Γερονικολάου Γενικός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας ότι «Οι Νοσηλευτικές Μονάδες του Ομίλου μας ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες και απαιτήσεις των ασθενών, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τον άνθρωπο. Επιπρόσθετα, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών λειτουργεί 24 χρόνια με αίσθημα ευθύνης και αφοσίωση στην ανθρώπινη αξία και πρωταγωνιστεί ενεργά στο επιστημονικό γίγνεσθαι της χώρας μας .»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v