Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΙΝΟΙΛ: Νέες ημερομηνίες για τη δημόσια εγγραφή

Από 12 έως 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή των μετοχών της Ελινόιλ στην Κύρια Αγορά της Σοφοκλέους. Το εύρος τιμών στη διαδικασία του book building, έχει καθορισθεί μεταξύ 6,20 ευρώ κατώτατης και 6,80 ευρώ ανώτατης τιμής ανά μετοχή.

ΕΛΙΝΟΙΛ: Νέες ημερομηνίες για τη δημόσια εγγραφή
Από 12 έως 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί, τελικώς, η δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή των μετοχών της Ελινόιλ στην Κύρια Αγορά της Σοφοκλέους.

Σημειώνεται ότι η αρχική ημερομηνία για τη δημόσια εγγραφή είχε ορισθεί για το διάστημα 9-12 Φεβρουαρίου, η οποία, όμως μετατέθηκε λόγω της δημόσιας εγγραφής της Spider.



Συντονιστής κύριος ανάδοχος είναι η Εθνική Τράπεζα, ενώ σύμβουλος έκδοσης και κύριος ανάδοχος είναι η EFG Telesis Finace.

Η Ελινόιλ θα εκδώσει 2.360.000 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές ονομαστικής αξίας 1 ευρώ, από τις οποίες οι 2.250.000 θα διατεθούν με δημόσια εγγραφή και οι 110.000 με ιδιωτική τοποθέτηση.

Το εύρος τιμών στη διαδικασία του βιβλίου εγγραφών (book building), έχει καθορισθεί μεταξύ 6,20 ευρώ κατώτατης και 6,80 ευρώ ανώτατης τιμής ανά μετοχή. Η εταιρία στοχεύει στην άντληση κεφαλαίων ύψους από 14,632 εκατ. ευρώ έως 16,048 εκατ. ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση του επενδυτικού προγράμματος και την ενίσχυση των κεφαλαίων κίνησης.

Μετά την εισαγωγή της εταιρίας στην Κύρια Αγορά, το σύνολο των μετοχών θα ανέρχεται σε 9.400.000 τεμάχια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v