Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ελίν Τεχνική: Ολοκλήρωση έργου γιαElectroworld

Την κατασκευή του νέου καταστήματος της αλυσίδας Electroworld – Κωτσόβολος επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης 83 στη Γλυφάδα, προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ, ολοκλήρωσε η ελίν Τεχνική Α.Τ.Ε

ελίν Τεχνική: Ολοκλήρωση έργου γιαElectroworld
Την κατασκευή του νέου καταστήματος της αλυσίδας Electroworld – Κωτσόβολος επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης 83 στη Γλυφάδα, ολοκλήρωσε η ελίν Τεχνική Α.Τ.Ε
 
Το συγκεκριμένο έργο, συμβατικού αντικειμένου 1.000.000 ευρώ, περιλάμβανε την διαμόρφωση υπάρχοντος μεταλλικού κτιρίου σε κλειστούς χώρους πώλησης συνολικού εμβαδού 4.200m2, ολοκληρώθηκε στο εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα των 40 ημερών και αποτελεί πλέον ένα από τα σημαντικότερα σημεία πώλησης του Ομίλου DIXONS DSGI στη Ελλάδα.

Η ελίν Τεχνική, θυγατρική της ΕΛΙΝΟΙΛ, αποτελεί μια δυναμική τεχνική εταιρία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή κτιρίων και καταστημάτων μεγάλης επιφανείας, έχοντας συνεργασία με κορυφαίους ιδιωτικούς ομίλους της χώρας μας, όπως η DIXONS- ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, η LIDL HELLAS και η AB Βασιλόπουλος.
 
Επιπλέον η ελίν Τεχνική έχει αναπτύξει σημαντική τεχνογνωσία στην εκπόνηση ειδικών τεχνικών – βιομηχανικών έργων, έχοντας συνεργαστεί με εταιρίες όπως η Ελληνικά Πετρέλαια και η ελίν Βιοκαύσιμα, για την οποία έχει κατασκευάσει με επιτυχία υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής βιοντήζελ στο Βόλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v