Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μινέρβα: Ανάπτυξη στα βρεφικά-παιδικά ρούχα

Στην υπογραφή συμφωνίας με την εταιρία Σκενδέρογλου για την αγορά παγίων περιουσιακών στοιχείων και έξι εμπορικών σημάτων που αφορούν στον χώρο των βρεφικών-παιδικών προχώρησε η Minerva, που παράλληλα θα ιδρύσει νέα εταιρία όπου θα συμμετέχει κατά 64%.

Μινέρβα: Ανάπτυξη στα βρεφικά-παιδικά ρούχα
Στην υπογραφή συμφωνίας με την εταιρία εταιρία Υιοί Δ. Σκενδέρογλου - Βιομηχανία Ένδυσης με διακριτικό τίτλο Μ.T.C.-S.A., με στόχο την αγορά των παγίων περιουσιακών στοιχείων και των εμπορικών σημάτων Pretty Baby, Pretties, Baby Friend, Filobianco, Lilymonde και Μανιτάρι, που διαθέτει προχώρησε η εταιρία ”Αφοι Ι. & Β. Λαδένης Minerva Βιομηχανία Πλεκτικής”.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η Minverva με τους μετόχους της Υιοί Σκενδέρογλου αποφάσισαν την από κοινού ίδρυση νέας εταιρίας, με μετοχικό κεφάλαιο 1.000.000 ευρώ, στην οποία η Minerva θα συμμετέχει με ποσοστό 64% και οι τρεις βασικοί μέτοχοι της Σκενδέρογλου θα κατέχουν ποσοστό 36%.

Σκοπός της νέας εταιρίας, η οποία αναμένεται να ιδρυθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες, είναι η παραγωγή και διάθεση προϊόντων με τα εμπορικά σήματα Pretty Baby, Pretties, Baby Friend, Filobianco, Lilymonde και Μανιτάρι.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η εν λόγω συμφωνία θα αυξήσει συνολικά το ενεργητικό της Minerva κατά 2.840.000 ευρώ, με αντίστοιχη αύξηση του παθητικού της, ενώ παράλληλα εκτιμάται ότι θα επιδράσει θετικά στα ενοποιημένα αποτελέσματα της, τόσο όσον αφορά στον κύκλο εργασιών όσο και στα καθαρά της κέρδη.

Με δήλωση της, η διευθύνουσα σύμβουλος της Minerva κα Ελένη Φιλίππου, τονίζει ότι η συμφωνία θα επιφέρει σημαντικά οφέλη στην εταιρία Minerva καθώς θα δημιουργήσει δυναμική ανάπτυξη στον τομέα Βρεφικών-Παιδικών εσωρούχων και ενδυμάτων, με μεγάλη προοπτική εξέλιξης.

Τέλος, σημειώνεται πως η εταιρία Σκενδέρογλου δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο χώρο των Βρεφικών-Παιδικών εσωρούχων και ενδυμάτων μέσω των προαναφερθέντων σημάτων, τα οποία τυχαίνουν άριστης αποδοχής στην ελληνική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v