Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Medicon: "Ομαλή η συνεργασία με Beckman Coulter"

Η Medicon ανακοινώνει ότι το τμήμα διαγνωστικών της Olympus Science απεκτήθη από την εταιρεία Coulter Corporation. Από την νέα εταιρία θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την πλέον ομαλή συνέχιση της συνεργασίας.

Medicon: Ομαλή η συνεργασία με Beckman Coulter
Η Medicon ανακοινώνει ότι το τμήμα διαγνωστικών της Olympus Science απεκτήθη από την εταιρεία Coulter Corporation. Η αγοροπωλησία θα ολοκληρωθεί το θέρος του 2009.

Αυτή η εξαγορά θα ενδυναμώσει το τμήμα διαγνωστικών και θα αυξήσει την αποδοτικότητα της Beckman Coulter. Από την νέα εταιρία θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την πλέον ομαλή συνέχιση της συνεργασίας μας, καταλήγει η Medicon.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 9/3/09 η Medicon ανακοίνωσε ότι η δραστηριότητα της όσον αφορά τους αναλυτές και τα αναλώσιμα της Olympus Diagnostics συνεχίζεται κανονικά παρά την καταρχήν συμφωνία που επήλθε μεταξύ της δεύτερης και της Beckman Coulter.

Αναλυτικότερα, στον διεθνή τύπο ανακοινώθηκε ότι οι εταιρείες Beckman Coulter και Olympus Diagnostics κατέληξαν σε καταρχήν συμφωνία για την εξαγορά από την πρώτη του τμήματος διαγνωστικών της δεύτερης. Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2009.

Η Medicon Hellas γνωστοποίησε ότι αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται αναλυτές και αναλώσιμα της Olympus Diagnostics κατά αποκλειστικότητα στην Ελληνική αγορά. Η τρέχουσα δραστηριότητα της εταιρίας Medicon Hellas συνεχίζεται κανονικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v