Πετρόπουλος: Συμμετοχή σε διαγωνισμούς του ΟΑΣΑ

H εταιρία Πέτρος Πετρόπουλος προτίθεται να λάβει μέρος στους ανοιχτούς διαγωνισμούς του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών ΟΑΣΑ Α.Ε, συνολικού προϋπολογισμού 9.900.000 ευρώ.

Πετρόπουλος: Συμμετοχή σε διαγωνισμούς του ΟΑΣΑ
H Π.Πετρόπουλος προτίθεται να λάβει μέρος στους ανοιχτούς διαγωνισμούς του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών ΟΑΣΑ Α.Ε. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο διαγωνισμός 2/2008 έχει αντικείμενο την προμήθεια 11 ηλεκτρικών λεωφορείων μεσαίου μεγέθους (midi) μαζί με τον συναφή εξοπλισμό φόρτισης και των αντίστοιχων πρόσθετων εξοπλισμού - υπηρεσιών. Ο διαγωνισμός 3/2009 έχει αντικείμενο την προμήθεια 9 ηλεκτρικών λεωφορείων μικρού μεγέθους (mini) μαζί με τον συναφή εξοπλισμό φόρτισης και των αντίστοιχων πρόσθετων εξοπλισμού - υπηρεσιών. 

Όπως επισημαίνεται, η ημερομηνία διεξαγωγής των διαγωνισμών είναι η 26η/3/2009. Ως προϋπολογισμός δαπάνης προμήθειας για τον διαγωνισμό 2/2008 ορίζεται το ποσό των 6.900.000 ευρώ, συν τον αναλογούντα ΦΠΑ και για τον διαγωνισμό  3/2009 ορίζεται το ποσό των 3.000.000 ευρώ, συν τον αναλογούντα ΦΠΑ.

Επίσης, ανακοινώνεται από την εταιρία ότι οι ανώνυμες εταιρίες-μέτοχοί της, που οφείλουν σύμφωνα με τις άνω διατάξεις του άρθρου 8 του Ν.3310/2005 σε συνδυασμό με το άρθρο 1 του Π.Δ. 82/96 ως ισχύουν να έχουν ονομαστικοποιήσει τις μετοχές τους μέχρι φυσικού προσώπου, οφείλουν να της παράσχουν τα προβλεπόμενα από τις ανωτέρω διατάξεις στοιχεία, που βεβαιώνουν τη συμμόρφωσή τους με τις διατάξεις αυτές, περί ονομαστικοποίησης των μετοχών τους.

Τέλος, γνωστοποιούνται και οι προβλεπόμενες στο άρθρου 2 παρ. 2&3 του Π.Δ. 82/96 κυρώσεις περί στέρησης α) των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου τους στη γενική συνέλευση της εταιρίας μας και β) των κάθε είδους περιουσιακών τους δικαιωμάτων που απορρέουν από τη μετοχική τους ιδιότητα, μέχρι την πλήρη συμμόρφωσή τους με τις ανωτέρω υποχρεώσεις τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v