Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Medicon: Αναβάθμιση υπηρεσιών λόγω Coulter

Την αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών στον Βιοχημικό τομέα αναμένει η Medicon μέσω της συνεργασίας της με την Beckaman Coulter.

Medicon: Αναβάθμιση υπηρεσιών λόγω Coulter
Την αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών στον Βιοχημικό τομέα αναμένει η Medicon μέσω της συνεργασίας της με την Beckaman Coulter.

Αναλυτικότερα, όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, η εξαγορά του τμήματος διαγνωστικών της Olympus από την Αμερικανική εταιρεία Beckman Coulter Corporation αναμένεται να ολοκληρωθεί το θέρος του 2009.

Η Medicon Hellas AE συνεργάζεται στενά με την Olympus από το 1992 στον Βιοχημικό τομέα εγκαθιστώντας συσκευές Olympus σε νοσοκομεία και εργαστήρια.

Από την πολυετή αυτή συνεργασία η Medicon Hellas έχει επιτύχει σημαντική διείσδυση στην αγορά των διαγνωστικών στον Ελλαδικό χώρο.

Η νέα εξέλιξη της εξαγοράς του τμήματος διαγνωστικών της Olympus από την εταιρεία Beckman Coulter Corporation δεν αναμένεται να επηρεάσει την εως τώρα συνεργασία μας με την Olympus.

Αντιθέτως λόγω του ότι η Beckaman Coulter Corporation είναι σημαντικός προμηθευτής της παγκόσμιας αγοράς αναμένεται αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών στον Βιοχημικό τομέα εν γένει και κατά συνέπεια και στον Ελλαδικό χώρο μέσω της συνεργασίας τους με την Medicon.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v