Ευρωσύμβουλοι: Νέα προϊόντα σε θέματα διοίκησης

Mε νέα προϊόντα σε θέματα διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων, τα οποία σκοπεύει να παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη στα τέλη Μαρτίου, εμπλουτίζει τις υπηρεσίες της η εταιρία Ευρωσύμβουλοι.

Ευρωσύμβουλοι: Νέα προϊόντα σε θέματα διοίκησης
νέα προϊόντα σε θέματα διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων, τα οποία σκοπεύει να παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη στα τέλη Μαρτίου, εμπλουτίζει τις υπηρεσίες της η εταιρία Ευρωσύμβουλοι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, τα νέα προϊόντα αφορούν στα παρακάτω:

* Την Ανάπτυξη Στρατηγικού Επιχειρησιακού Σχεδιασμού με στόχο τη μεγιστοποίηση της αξίας της επιχείρησής τους

* Την Εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων

* Την Ανάπτυξη Συστημάτων Κοστολόγησης Προϊόντων & Υπηρεσιών & την σύνδεσή τους με τα πληροφοριακά συστήματα της επιχείρησης

* Την βελτιστοποίηση της επιχειρησιακής λειτουργίας

* Την Εγκατάσταση Συστημάτων Διοίκησης Ποιότητας

* Την Εγκατάσταση Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Οικολογικού Ελέγχου

* Την Εγκατάσταση Συστημάτων Υγιεινής & Ασφάλειας και Πρόληψης Ατυχημάτων στους χώρους εργασίας

* Την εκπόνηση ενεργειακών μελετών

* Την εκπόνηση μελετών για τη χρηματοδότηση επιχειρηματικών σχεδίων μέσω του Γ’ ΚΠΣ, του νέου Αναπτυξιακού Νόμου και του ΕΣΟΑΒ

* Την υποστήριξη της επιχειρηματικής δράσης τους στην Νοτιοανατολική Ευρώπη

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, η Ευρωσύμβουλοι σκοπεύει να κάνει πιο αισθητή και ουσιαστική την παρουσία της, ιδιαίτερα σε Σερβία & Μαυροβούνιο, FYROM, Βοσνία, Βουλγαρία και Ρουμανία, ώστε να ενισχύσει την προστιθέμενη αξία των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στις χώρες αυτές.

Τέλος, η διοίκηση της Ευρωσύμβουλοι, επισημαίνει στην ανακοίνωση, πως αποφάσισε τη διακοπή της συνεργασίας της με τον κ. Χ. Μουρούτη, υπεύθυνο της θυγατρικής της στην Βουλγαρία και την μεταβίβαση των μετοχών της εν λόγω εταιρείας.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρίας, στη Βουλγαρία - όπως και στις υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες, θα υλοποιείται πλέον, από το σχετικό τμήμα της εταιρίας στην Ελλάδα και θα υποστηρίζεται τοπικά από την ERID Consultants, εταιρία με την οποία υπάρχει μακροχρόνια συνεργασία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v