Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Αλλαγή χρήσης αντληθέντων

Η Lavipharm ανακοινώνει ότι κατά τη συνεδρίαση της 20ης Μαρτίου 2009, αποφάσισε την αλλαγή της χρήσης μέρους των αντληθέντων κεφαλαίων από την ΑΜΚ που αποφασίσθηκε από την από 23 Μαΐου 2007 Γ.Σ., ύψους 37.721.376 ευρώ.

Lavipharm: Αλλαγή χρήσης αντληθέντων
Η Lavipharm ανακοινώνει ότι το Δ.Σ. της εταιρίας, κατά τη συνεδρίαση της 20ης Μαρτίου 2009, αποφάσισε την αλλαγή της χρήσης μέρους των αντληθέντων κεφαλαίων από την ΑΜΚ που αποφασίσθηκε από την από 23 Μαΐου 2007 Γ.Σ. της εταιρίας ύψους 37.721.376 ευρώ.
 
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να διατεθεί ποσό 3.700.000 ευρώ προς μείωση βραχυπρόθεσμου δανεισμού της Εταιρίας, αντί της προβλεπόμενης χρήσης στο Ενημερωτικό Δελτίο "Επέκταση Εγκαταστάσεων & Υποδομών για την παραγωγή διαδερμικών συστημάτων". 

Όπως επισημαίνεται, η αλλαγή αυτή κρίθηκε αναγκαία από τη διοίκηση ενόψει της διεθνούς οικονομικής κρίσης, με σκοπό τη συγκράτηση του χρηματοοικονομικού κόστους της Εταιρείας. Επιπτώσεις στο επενδυτικό σχέδιο της Εταιρείας δεν θα υπάρξουν, δεδομένου ότι, οι επενδύσεις που ενδεχομένως θα απαιτηθούν για την αύξηση της δυναμικότητας για την παραγωγή διαδερμικών συστημάτων, θα καλυφθούν μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing).

Η ως άνω διαφοροποίηση θα τεθεί προς έγκριση από την προσεχή Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας στις 15.6.2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v