Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Yalco: Προς αγορά ιδιών μετοχών

Την αγορά ιδίων μετοχών θα αποφασίσει η έκτακτη γενική συνέλευση της Yalco – Κωνσταντίνου η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου 2004. Προϋποθέσεις συμμετοχής στην γενική συνέλευση.

Yalco: Προς αγορά ιδιών μετοχών
Την αγορά ιδίων μετοχών θα αποφασίσει η έκτακτη γενική συνέλευση της Yalco – Κωνσταντίνου η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου 2004.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση όσοι από τους μετόχους επιθυμούν να πάρουν μέρος στην έκτακτη γενική συνέλευση οφείλουν να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, και να παραλάβουν από τον χειριστή τους τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης των μετοχών την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρίας πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, συνεχίζει η εταιρία, να δεσμεύσουν, με δήλωση τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρίας πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v