Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FBBank: Η νέα σύνθεση διοικητικού συμβουλίου

Από την FΒΒank ανακοινώθηκε η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της που προέκυψε μετά την έκτακτη γενική συνέλευση της 10ης Μαρτίου 2009, η οποία περιόρισε τα μέλη του από 11 σε 7.

FBBank: Η νέα σύνθεση διοικητικού συμβουλίου
Από την FΒΒank ανακοινώθηκε η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της, που προέκυψε μετά την έκτακτη γενική συνέλευση της 10ης Μαρτίου 2009, η οποία περιόρισε τα μέλη του από 11 σε 7, και τις πρόσφατες αλλαγές λόγω παραιτήσεων μελών.

Πρόεδρος της τράπεζας παρέμεινε ο κ. Βίκτωρ Ρέστης, αντιπρόεδρος ο κ. Κωνσταντίνος Κουτσουμπέλης και διευθύνων σύμβουλος ο κ. Ευστάθιος Παπαγεωργίου.

Οι κ. Γεώργιος Μιχελής και Γεώργιος Τσιμπής είναι τα νέα μέλη του συμβουλίου.

Ο κ. Γεώργιος Μιχελής έχει στο παρελθόν διατελέσει γενικός διευθυντής και αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Εμπορικής Τράπεζας. Πιο πρόσφατα διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Bancpost, θυγατρικής της Eurobank στη Ρουμανία.

Ο κ. Γεώργιος Τσιμπής έχει διατελέσει επί 14 έτη διευθυντής ναυτιλιακών εργασιών της τράπεζας BNP Paribas στην Ελλάδα. Ακόμα διετέλεσε οικονομικός διευθυντής της εταιρίας Pirelli στην Ελλάδα, ενώ παλαιότερα κατείχε διοικητικές θέσεις στον τομέα του Treasury στις τράπεζες Bank of America και Citibank στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου είναι η εξής:

Βίκτωρ Ρέστης

Πρόεδρος

Μη εκτελεστικό μέλος

Κωνσταντίνος Κουτσουμπέλης

Αντιπρόεδρος

Εκτελεστικό μέλος

Ευστάθιος Παπαγεωργίου

Διευθύνων Σύμβουλος

Εκτελεστικό μέλος

Κλαούντια Ρέστη

Μη εκτελεστικό μέλος

Τζεφ Ματαράσο

Μη εκτελεστικό μέλος

Γεώργιος Μιχελής

Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Γεώργιος Τσιμπής

Μη εκτελεστικό μέλος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v