Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: Από 27/4 σε νέα γραφεία

Mετά από επιτυχημένη λειτουργία για 22 χρόνια στην Πειραιώς (από το 1969) και στη συνέχεια για 18 χρόνια στην Κηφισιά (από το 1991), η Μοτοδυναμική αλλάζει έδρα και η «καρδιά» της ΥΑΜΑΗΑ θα χτυπά στον Ασπρόπυργο.

Μοτοδυναμική: Από 27/4 σε νέα γραφεία
Mετά από επιτυχημένη λειτουργία για 22 χρόνια στην Πειραιώς (από το 1969) και στη συνέχεια για 18 χρόνια στην Κηφισιά (από το 1991), η Μοτοδυναμική αλλάζει έδρα και η  «καρδιά» της ΥΑΜΑΗΑ θα χτυπά στον Ασπρόπυργο.

Ήδη από το 2007 ξεκίνησε η κατασκευή του νέου κτιρίου και των αποθηκών, που σχεδιάστηκαν βάσει των αναγκών και των προδιαγραφών που έθεσε η εταιρεία με στόχο τη βελτιστοποίηση
της εφοδιαστικής αλυσίδας και των λειτουργιών γενικότερα.

Οι νέες εγκαταστάσεις καλύπτουν επιφάνεια περίπου 16.000 τ.μ. στεγασμένων χώρων, εκ/των οποίων σχεδόν το 80% αφορά σύγχρονες αποθήκες που θα καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες των προϊόντων ΥΑΜΑΗΑ, και όλων των προϊόντων γνωστών οίκων που αντιπροσωπεύει η εταιρεία : JEANNEAU πολυεστερικά σκάφη, PIRELLI φουσκωτά, SELVA εξωλέμβιες, πολυεστερικά και φουσκωτά, WAVEMASTER βάρκες, LECOMBLE & SCHMITT υδραυλικά συστήματα τιμόνευσης, CONTINENTAL ελαστικά δικύκλων, ALPINESTARS
ένδυση/υπόδηση/εξοπλισμό αναβατών, SHARK κράνη, OHLINS αναρτήσεις, RICHA ένδυση/υπόδηση/εξοπλισμό αναβατών, TERMIGNONI εξατμίσεις, BYE κράνη,ROCK OIL λιπαντικά και CASTROL λιπαντικά.

Ως ημερομηνίες μετακόμισης έχουν οριστεί η Πέμπτη 9 και η Παρασκευή 10 Απριλίου.
 
Από τη Μεγάλη Δευτέρα 13 έως και την Παρασκευή 24 Απριλίου θα διακοπούν οι εργασίες της αποθήκης και του λογιστηρίου και θα επαναλειτουργήσουν από τη Δευτέρα 27 Απριλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v