Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βογιατζόγλου Systems: Σύσταση νέας θυγατρικής

Τη σύσταση νέας θυγατρικής εταιρίας με την επωνυμία ”LogiSystems ΑΕ Αποθήκευσης και Διανομής Εμπορευμάτων” με κεφάλαιο 99.000 ευρώ και συμμετοχή 99%, ανακοίνωσε η Βογιατζόγλου Systems.

Βογιατζόγλου Systems: Σύσταση νέας θυγατρικής
Τη σύσταση νέας θυγατρικής εταιρίας με την επωνυμία ”LogiSystems ΑΕ Αποθήκευσης και Διανομής Εμπορευμάτων” με κεφάλαιο 99.000 ευρώ, ανακοίνωσε η Βογιατζόγλου Systems.

Συγκεριμένα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρία, ύστερα απο την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της 2/02/04 και την έγκριση της Νομαρχίας Βοιωτίας συνέστησε θυγατρική εταιρία, με έδρα της το Δήμο Οινοφύτων Βοιωτίας.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό συμμετοχής της Βογιατζόγλου Systems στο κεφάλαιο της συσταθείσας εταιρίας ανέρχεται σε 99%.

Σκοπός της νεοσυσταθείσας εταιρίας, όπως τονίζει η Βογιατζόγλου Systems στην ανακοίνωση της, είναι η παροχή υπηρεσιών αποθήκευσης, μεταφοράς, διανομής και τυποποίησης εμπορευμάτων, δραστηριότητες οι οποίες είναι συναφείς με τους σκοπούς της μητρικής εταιρίας.

Με την εν λόγω σύσταση της θυγατρικής, η εταιρία επισημαίνει ότι θα πετύχει την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε υπηρεσίες αποθήκευσης, διανομών, συσκευασιών και την αύξηση των αποτελεσμάτων της, καθώς και την ορθολογικότερη επιχειρηματική εκμετάλλευση τμήματος του νέου ιδιόκτητου σύγχρονου κέντρου διανομών που ήδη αποπερατώνεται στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v