Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τ. Αττικής: Σχεδιάζει νέο business plan 2010-2012

Νέο business plan για την τριετία 2010-2012 σχεδιάζει η διοίκηση της Αττικής με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του ομίλου.

Τ. Αττικής: Σχεδιάζει νέο business plan 2010-2012
Νέο business plan για την τριετία 2010-2012 σχεδιάζει η διοίκηση της Αττικής με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του ομίλου.

Στο business plan περιλαμβάνεται πρόταση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εντός του καλοκαιριού, το ποσό της οποίας θα ανέρχεται σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή των 150 με 200 εκατ. ευρώ.

Τα κεφάλαια που θα αντληθούν θα συμβάλλουν όπως ανέφερε ο κ. Τρ. Κολίντζας στην οργανική και μη οργανική ανάπτυξη της τράπεζας.

Η τράπεζα για το 2008 δεν θα διανείμει μέρισμα ευθυγραμμιζόμενη με το νόμο βάσει του οποίου προβλέπεται να ότι οι τράπεζες που έκαναν χρήση του πακέτου των 28 δισ. δεν θα διανείμουν μέρισμα.

Ο κ. Κολίντζας μιλώντας στο σώμα των μετόχων υποστήριξε ότι οι στόχοι της τράπεζας για το 2009 είναι η αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης και η εκμετάλλευση των ευκαιριών ώστε μετά την κρίση η τράπεζα να είναι δυνατή.

Η Γ.Σ. επικύρωσε την ενσωμάτωση του κ. Γεωργίου Ρίζου, εκπροσώπου του Ελληνικού Δημοσίου, ως πρόσθετου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, τροποποίησε τον αριθμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, τον οποίο αύξησε από ένδεκα σε δώδεκα.

Τέλος, επικύρωσε τον ορισμό των μελών της Επιτροπής Ελέγχου (Αudit Committee) από το Δ.Σ. της Τράπεζας (συνεδρίαση της 8/1/2009). Όρισε νέα Επιτροπή Ελέγχου, με τριετή θητεία, σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008, η οποία αποτελείται από τα εξής μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. : κ. Αργύριο Ζαφειρόπουλο (Πρόεδρος), κ. Αθανάσιο Τζακόπουλο (μέλος) και κ. Γεώργιο Τσουκαλά (μέλος).

Αν. Παπ.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v