Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΙΝ: Συμμετοχή στο Charter Yacht Show Poros 2009

Ιδιαίτερα επιτυχής υπήρξε η παρουσία της ΕΛΙΝ στο Charter Yacht Show Poros 2009 που διεξήχθη στον Πόρο, από τις 29 Απριλίου ως τις 4 Μαΐου και διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών.

ΕΛΙΝ: Συμμετοχή στο Charter Yacht Show Poros 2009
Ιδιαίτερα επιτυχής υπήρξε η παρουσία της ΕΛΙΝ στο Charter Yacht Show Poros 2009 που διεξήχθη στον Πόρο από τις 29 Απριλίου ως τις 4 Μαΐου και διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών και έλαβε χώρα υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Δήμου Πόρου. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ΕΛΙΝ, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση που κατέχει στον χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, συμμετείχε ως χορηγός σε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις παγκοσμίως που αφορούν στον συγκεκριμένο τομέα και στην ενοικίαση πολυτελών σκαφών αναψυχής.

Οι επισκέπτες της έκθεσης βρέθηκαν στο περίπτερο της εταιρίας κι ενημερώθηκαν για τις μοναδικές υπηρεσίες yachting και σχετικά με τα κορυφαίας ποιότητας καύσιμα και λιπαντικά που διατίθενται από το παράκτιο δίκτυό της, το οποίο αριθμεί 150 πρατήρια αλλά και για τους σταθμούς καυσίμων που έχει σε μερικές από τις πιο σύγχρονες μαρίνες της χώρας, όπως οι μαρίνες Φλοίσβου, Sani Resort, Porto Carras, Σάμου, Olympic Marine Λαυρίου, Λευκάδας και Βόλου. 

Όπως επισημαίνεται, η ΕΛΙΝ αποτελεί μία σοβαρή πρόταση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας. Δραστηριοποιείται στον χώρο των πρατηρίων, όπου διαθέτει πάνω από 540 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, βιομηχανικών μονάδων και ποντοπόρου ναυτιλίας, με υγρά καύσιμα, στερεά καύσιμα και λιπαντικά κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v