Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavisoft: Σύμβαση για εγκατάσταση συστήματος ISO

Η Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία HARRIS SECURITY, για τη δημιουργία και εγκατάσταση Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας για ISO 9001:2008.

Lavisoft: Σύμβαση για εγκατάσταση συστήματος ISO
Η Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία HARRIS SECURITY, για τη δημιουργία και εγκατάσταση Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας για ISO 9001:2008.

Σημειώνεται, ότι η HARRIS SECURITY δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας και φύλαξης κτιρίων, βιομηχανικών μονάδων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εγκατάσταση του προτύπου ISO 9001:2008 παρέχει τη δυνατότητα σε μια επιχείρηση, μέσω σαφώς προσδιορισμένων διαδικασιών, να εξασφαλίζει την ποιοτική εξυπηρέτηση, την άρτια κάλυψη των αναγκών των πελατών της και τη βελτίωση των εσωτερικών λειτουργιών της. 

Όπως επισημαίνεται, η Lavisoft διαθέτει δική της παραγωγή λογισμικού, με δυνατότητες εφαρμογής σε εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας, που βασίζεται στους αυστηρούς κανόνες πιστοποίησης ISO 9001:2008.

Τέλος, σημειώνεται, ότι κατέχοντας αξιόλογη τεχνογνωσία στον τομέα της πληροφορικής, η LAVISOFT σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, παρέχοντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Με βασικό πλεονέκτημα την ευελιξία και την αναπροσαρμογή που διαθέτει κάθε έργο της στα νέα δεδομένα της τεχνολογίας, η LAVISOFT προσφέρει στους πελάτες της το σωστό προϊόν, στους σωστούς χρόνους, με άριστη υποστήριξη. (www.lavisoft.gr).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v