Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέλος Απριλίου η Δημόσια Εγγραφή της FHL Mermeren

Μετατέθηκαν τελικά για το διάστημα 28-30 Απριλίου οι ημερομηνίες εισαγωγής στην ΕΑΓΑΚ της Mermeren Kombinat Ad Prilep, θυγατρικής του ομίλου FHL Κυριακίδη καθώς δεν έχει κλείσει ακόμη το σχήμα όλων των αναδόχων και το Ενημερωτικό Δελτίο δεν μπόρεσε να παραδοθεί εγκαίρως.

Τέλος Απριλίου η Δημόσια Εγγραφή της FHL Mermeren
της Αθηνάς Καλαϊτζόγλου

Μετατέθηκαν τελικά κατά μία εβδομάδα οι ημερομηνίες εισαγωγής στην ΕΑΓΑΚ της Mermeren Kombinat Ad Prilep, θυγατρικής του ομίλου FHL Κυριακίδη.

Σημειώνεται πως ενώ η αρχική συνεννόηση με τη διοίκηση του ΧΑ προέβλεπε τις ημερομηνίες 21, 22 και 23 Απριλίου για την εισαγωγή των μετοχών της εταιρίας υπό τη μορφή ΕΛ.ΠΙΣ. στην τέταρτη αγορά του ΧΑ, τελικά οι ημερομηνίες εισαγωγής μετατέθηκαν για τις 28, 29 και 30 Απριλίου, καθώς ανέκυψαν δύο ζητήματα.

Αφενός, το τυπογραφείο δεν μπορούσε να ανταποκριθεί εγκαίρως για την παράδοση του Ενημερωτικού Δελτίου και αφετέρου, δεν έχει κλείσει ακόμη το σχήμα όλων των αναδόχων. Εκτιμάται ότι μέχρι τέλη της εβδομάδας θα έχει τακτοποιηθεί και η τελευταία εκκρεμότητα.

Ακόμα, κύριος των παριστώμενων μετοχών είναι ο εκδότης των ΕΛ.ΠΙΣ., η Τράπεζα Πειραιώς, για λογαριασμό των επενδυτών που θα τα αποκτήσουν.

Συνολικά θα εκδοθούν 468.700 νέες μετοχές, ονομαστικής αξίας 1 ευρώ έκαστη. Από αυτές οι 446.380 θα διατεθούν με δημόσια εγγραφή στο ευρύ επενδυτικό κοινό και οι υπόλοιπες 22.320 με ιδιωτική τοποθέτηση.

Η τιμή διάθεσης των ΕΛ.ΠΙΣ. θα προσδιορισθεί μέσω της διαδικασίας υποβολής ανταγωνιστικών προσφορών (book building). Το εύρος τιμών θα ορισθεί το αργότερο την προηγουμένη της έναρξης της δημόσιας εγγραφής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v