Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος πολυχώρος σε Θεσσαλονίκη από Μoda Bagno

Τη δημιουργία ενός νέου πολυχώρου στη Θεσσαλονίκη που άνοιξε τις πύλες του στις 1/03/04, ανακοίνωσε η Moda Bagno επισημαίνοντας το στόχο της να φιλοξενεί ο εν λόγω χώρος τις νέες της αντιλήψεις.

Νέος πολυχώρος σε Θεσσαλονίκη από Μoda Bagno
Τη δημιουργία ενός νέου πολυχώρου στη Θεσσαλονίκη που άνοιξε τις πύλες του στις 1/03/04 ανακοίνωσε η Moda Bagno.

Ειδικότερα, το εν λόγω κατάστημα στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο επιφάνειας 3.000 τ.μ. επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, ο δρόμος που οδηγεί από το αεροδρόμιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, τo συνολικό concept είναι μια σύνθεση ιδεών και υλικών προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων.

Παράλληλα, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση ότι η Moda Bagno προτείνει και παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη το εν λόγω πολυχώρο γιατί είναι μια πόλη που είναι πάντοτε δεκτική στις νέες τάσεις του lifestyle το ”Concept Store”.

Το νέο ”Concept Store”, όπως το ονομάζει ο όμιλος της Moda Bagno στην ανακοίνωση της, περιλαμβάνει ιδέες και προτάσεις για όλους τους χώρους της σύγχρονης κατοικίας καθώς και ειδικά υλικά που απευθύνονται σε επενδύσεις κτιρίων, ξενοδοχείων κλπ.

Επίσης, έπιπλα γραφείου , έπιπλα εξωτερικού χώρου, έπιπλα σπιτιού σε μοντέρνο αλλά και κλασσικό ύφος- στην αίθουσα του Interni Classic κουζίνες, μπάνια, επενδύσεις δαπέδων από πλακάκια, ξύλο και πέτρα συνθέτουν τη μεγάλη γκάμα επιλογών.

Τέλος, ένα cafe, ένα μικρό βιβλιοπωλείο, μια αίθουσα προβολών για θέματα αρχιτεκτονικά συμπληρώνουν το Concept Store.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v