Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο Playboy TV Ρουμανίας οι Αττικές Εκδόσεις

Στη δραστηριοποίηση του καναλιού Playboy TV στη Ρουμανία θα συμμετέχει η εταιρία Αττικές Εκδόσεις. Συνεργάτες της ελληνικής εταιρίας, θα είναι η Playboy TV international, καθώς και το περιοδικό Playboy.

Στο Playboy TV Ρουμανίας οι Αττικές Εκδόσεις
Τη συνεργασία τους με σκοπό την ενεργοποίηση του Playboy TV στη Ρουμανία ανακοίνωσαν η Playboy TV International, οι Αττικές Εκδόσεις και το περιοδικό Playboy.

H συνεργασία περιλαμβάνει την εκπομπή τηλεοπτικών προγραμμάτων για ενήλικες, σε καλωδιακή πλατφόρμα. Το εγχείρημα θα βασιστεί στην επιτυχία του περιοδικού Playboy στη Ρουμανία, και θα ”πειθαρχήσει στις επιταγές της εκεί αγοράς”, τόνισαν τα στελέχη των τριών εταιριών.

Ο κ. Φιλιππόπουλος, διευθύνων σύμβουλος των Αττικών Εκδόσεων, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία με το Playboy TV, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ”όνομα” Playboy θα αποτελέσει σύμμαχο για την επιτυχία.

Ο επικεφαλής των Αττικών Εκδόσεων είπε ακόμη, ότι ”μετά την επί σειρά ετών συνεργασία με το περιοδικό Playboy στη Ρουμανία, η προσθήκη του τηλεοπτικού καναλιού έρχεται ως λογική εξέλιξη”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v