Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δρομέας: Eιδικός διαπραγματευτής η CFS ΑΧΕΠΕΥ

Ειδικός διαπραγματευτής της Δρομέας αναλαμβάνει από τις 8 Απριλίου 2004, η CFS Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητας των μετοχών της πρώτης. Η σύμβαση είναι διάρκειας 3 ετών.

Δρομέας: Eιδικός διαπραγματευτής η CFS  ΑΧΕΠΕΥ
Από την Πέμπτη 8 Απριλίου 2004 θα αρχίσει η ειδική διαπραγμάτευση επί των κοινών μετοχών της Δρομέας, προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους, με Ειδικό Διαπραγματευτή το μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών CFS Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.

Η εταιρία έχει συνάψει σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την CFS Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, η οποία περιλαμβάνει τη διαβίβαση στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης). Η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια τριών (3) ετών.

Επίσης, η CFS Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ πέραν της υπηρεσίας Ειδικής Διαπραγμάτευσης θα παρέχει στην Δρομέας και υπηρεσίες, παρακολούθηση και ανάλυση των μεγεθών της, παροχή ενημέρωσης προς κάθε ενδιαφερόμενο για την ταυτότητα και τα μεγέθη της εταιρίας και συμμετοχή στο πρόγραμμα προβολής της εταιρίας προς το επενδυτικό κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v