Ευρωσύμβουλοι: Αύξηση μεγεθών στο α΄ τρίμηνο 2004

Αύξηση 40% σημείωσε ο κύκλος εργασιών της εταιρίας Ευρωσύμβουλοι στο α’ τρίμηνο του 2003 έναντι του αντίστοιχου περυσινού και διαμορφώθηκε στα 1.700 χιλ. ευρώ, ενώ και η κερδοφορία (172 χιλ. ευρώ) είναι αυξημένη κατά 25%.

Ευρωσύμβουλοι: Αύξηση μεγεθών στο α΄ τρίμηνο 2004
Αύξηση μεγεθών στο α’ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης ανακοίνωσε η εταιρία Ευρωσύμβουλοι.

Πιο συγκεκριμένα ο κύκλος εργασιών της εταιρίας είναι αυξημένος κατά 40% έναντι του αντίστοιχου περυσινού και διαμορφώνεται στα 1.700 χιλ. ευρώ ενώ και η κερδοφορία (172 χιλ. ευρώ) είναι αυξημένη κατά 25%.

Η πορεία αυτή – μετά και τις πρόσφατες επιτυχίες σε διεθνείς διαγωνισμούς – προδιαγράφει, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μια ιδιαίτερα ικανοποιητική εκτίμηση για το σύνολο της χρήσης η οποία αναμένεται να κλείσει με κύκλο εργασιών που θα υπερβαίνει τα 6 εκ. ευρώ – αυξημένη κατά 25% έναντι του 2003 – και κέρδη προ φόρων περί τις 900 χιλ. ευρώ αυξημένα κατά 50% από τα αντίστοιχα περυσινά.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι, όπως επισημαίνεται, το ανεκτέλεστο έργο της εταιρίας υπερβαίνει αυτή τη στιγμή τα 8 εκ. ευρώ.

Τέλος σε πρόσφατη συνεδρίαση του το ΔΣ της εταιρίας αποφάσισε την δεύτερη συμμετοχή της εταιρίας σε θερμοκοιτιζόμενη επιχείρηση στη θερμοκοιτίδα I4G. H κίνηση αυτή αφορά τη συμμετοχή με 29,5% στην νεοσύστατη εταιρία EXPERTEAM Α.Ε. η οποία θα δραστηριοποιηθεί στον χώρο των τεχνολογιών περιβάλλοντος με ιδιαίτερη έμφαση στην επεξεργασία και διαχείριση υδάτινων πόρων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v