Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΒΚΑ: Στις 24/6 η γενική συνέλευση

Την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τη σύσταση και ορισμό των μελών της επιτροπή ελέγχου καλούνται να αποφασίσουν μεταξύ άλλων οι μέτοχοι της ΓΕΒΚΑ στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 24/6.

ΓΕΒΚΑ: Στις 24/6 η γενική συνέλευση
Την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τη σύσταση και ορισμό των μελών της επιτροπή ελέγχου καλούνται να αποφασίσουν μεταξύ άλλων οι μέτοχοι της Γενικής Εμπορίου και Βιομηχανίας στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 24/6.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

1.Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2008, των Αποτελεσμάτων Χρήσης 2008, της Διάθεσης των καθαρών κερδών και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού συμβουλίου και των Ελεγκτών.

2.Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την διαχείριση της χρήσης 2008.

3.Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ελεγκτή για την χρήση του 2009 από το Μητρώο Ορκωτών Ελεγκτών σύμφωνα με το νόμο και καθορισμός της αμοιβής τους.

4.Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των ιδιοτήτων τους.
 
5.Σύσταση και ορισμός των μελών της Επιτροπής Ελέγχου.

6.Παροχή άδειας για σύναψη συμβάσεων εργασίας ή εντολής της εταιρίας με μέλη του Δ.Σ. και Διευθυντές της και καθορισμός ανωτάτου ορίου των αποδοχών τους.

7.Έγκριση των αμοιβών του Διοικητικού Συμβουλίου του έτους 2008.

8.Ανακοινώσεις και προτάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v