Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Δραστηριοποίηση στον τομέα της Ενέργειας

Η Αλουμύλ ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας προέβη στην ίδρυση της κατά 90% θυγατρικής εταιρίας ALUMIL SOLAR Α.Ε.

Αλουμύλ: Δραστηριοποίηση στον τομέα της Ενέργειας
Η Αλουμύλ Μυλωνάς ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) προέβη στην ίδρυση της κατά 90% θυγατρικής εταιρίας ALUMIL SOLAR Α.Ε. της οποίας τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Αθήνα και το αρχικό της μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται σε 60 χιλ. ευρώ. Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου είναι ο κ. Γεώργιος Μυλωνάς ενώ στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ορίστηκε ο κ. Απόστολος Καβάκας (στέλεχος της Αλουμύλ Μυλωνάς Α.Ε.).

Σκοπός της νέας εταιρίας είναι η εμπορία στηριγμάτων αλουμινίου για όλους τους τύπους φωτοβολταϊκών (Φ/Β) πλαισίων για πάρκα, στέγες, ταράτσες, Φ/Β για ενσωμάτωσή τους στα κτίρια (σε υαλοπετάσματα, αίθρια, πέργκολες κ.λπ.), καθώς και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων μέσω του δικτύου της Aλουμύλ κυρίως στο εξωτερικό.

Η ALUMIL SOLAR S.A. συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Φωτοβολταϊκών και Ηλιακών Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Intersolar 2009, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 29 Μαΐου 2009 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Μονάχου στη Γερμανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v