Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο ΔΡΟΜΕΑΣ ανοίγει δρόμους στη Μέση Ανατολή

Ο ΔΡΟΜΕΑΣ θα υποδεχθεί αύριο Παρασκευή 29/05/09 στις εγκαταστάσεις του στη Βιομηχανική Περιοχή των Σερρών, επιχειρηματική αποστολή 12 Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων (ΟΕΥ) των Αραβικών Πρεσβειών.

Ο ΔΡΟΜΕΑΣ ανοίγει δρόμους στη Μέση Ανατολή
Ο ΔΡΟΜΕΑΣ θα υποδεχθεί αύριο Παρασκευή 29/05/09 στις εγκαταστάσεις του στη Βιομηχανική Περιοχή των Σερρών, επιχειρηματική αποστολή 12 Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων (ΟΕΥ) των Αραβικών Πρεσβειών που είναι διαπιστευμένες στην Ελλάδα.
 
Η επιχειρηματική αποστολή, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών σε συνεργασία με το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Αναπτύξεως, προσκλήθηκε στο πλαίσιο της ενίσχυσης των οικονομικών σχέσεων των αραβικών χωρών με την Ελλάδα και συγκεκριμένα με τον Νομό Σερρών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ, οι 12 Οικονομικοί και Εμπορικοί Ακόλουθοι, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την κορυφαία ελληνική παραγωγική μονάδα επίπλων και να ενημερωθούν για την πλήρως καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία σε όλο το φάσμα της μεταποίησης, τον υψηλό τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και για τις καινοτόμες και ποιοτικές σειρές προϊόντων της.

Αντίστοιχα, τα στελέχη της εταιρίας θα ενημερωθούν από τους Ακολούθους των Αραβικών Πρεσβειών για τις τρέχουσες οικονομικές και εμπορικές εξελίξεις, το επενδυτικό πλαίσιο και τα κίνητρα, την απελευθέρωση αγορών και γενικότερα το επιχειρηματικό κλίμα που επικρατεί στις Αραβικές Χώρες. Απώτερος σκοπός είναι να εξεταστούν δυνατότητες συνεργασιών σε διάφορες χώρες.

Όπως επισημαίνει και ο Πρόεδρος κ. Α. Παπαπαναγιώτου, «επόμενο στοίχημα του ΔΡΟΜΕΑ μετά την κατάκτηση της Ευρώπης αποτελεί η κατάκτηση των αγορών της Μέσης Ανατολής». Σημειώνεται ότι η εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ έχει ήδη ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία μεγάλα έργα στη Μέση Ανατολή, όπως :

• Σαουδική Αραβία - Κέντρο Μεταφορών, Κέντρο Επικοινωνιών, Στρατιωτικό Νοσοκομείο
• Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Δημαρχείο της Sharjah
• Αίγυπτος - Διεθνή αεροδρόμια Sharm El Sheikh & Luxor
• Αρμενία - Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών και άλλες ιδιωτικές επιχειρήσεις

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v