Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενδιαφέρον από 11 σχήματα για Πάρκο Αλεξ/πολης

Υποβλήθηκαν εχθές οι Φάκελοι Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή του Φορέα που θα αναλάβει το Έργο Κατασκευής και Τεχνική Διαχείρισης Κτιριακού Συγκροτήματος Διοικητικού Πάρκου Αλεξανδρούπολης με ΣΔΙΤ.

Ενδιαφέρον από 11 σχήματα για Πάρκο Αλεξ/πολης
Υποβλήθηκαν εχθές, οι Φάκελοι Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Α' Φάση του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού με κλειστή διαδικασία για την επιλογή του Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης που θα αναλάβει το Έργο:«Μελέτη, Χρηματοδότηση, Κατασκευή και Τεχνική Διαχείριση του Κτιριακού Συγκροτήματος Διοικητικού Πάρκου Αλεξανδρούπολης με Σ.Δ.Ι.Τ.»

Οι έντεκα  υποψήφιοι που υπέβαλαν Φακέλους Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος είναι οι παρακάτω Εταιρείες βάσει της χρονικής σειράς υποβολής των φακέλων τους:

1. Ένωση Προσώπων «ALPINE BAU GmbH - ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. - ΑΡΧΙΤΕΧ Α.Τ.Ε.»
2. «ΑΚΜΗ Α.Τ.Ε ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ»
3. «ΓΑΤΖΟΥΛΑΣ ΑΤΕΕ»
4. «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.»
5. «ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.»
6. «ΙΝΤΡΑΚΑΤ»
7. «ΘΕΜΕΛΗ Α.Ε»
8. «J & P - ΑΒΑΞ Α.Ε.»
9. Ένωση Προσώπων «Α.Τ.Ε.Σ.Ε. Α.Ε. - ΔΟΜΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.»
10. Ένωση Προσώπων «UMI PFI Investments Holding Limited - ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. - ΕΚΤΕΡ Α.Ε. - ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. - ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ Α.Ε. - ΝΟΣΤΟΣ Α.Ε.»
11. ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.»

Αναθέτουσα Αρχή του έργου είναι το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου και ο συνολικός προϋπολογισμός του έχει ενδεικτικά εκτιμηθεί στο ποσό των 26,4 εκ ευρώ, πλέον Φ.Π.Α. σε σημερινές τιμές. Σημειώνεται ότι το ανωτέρω ποσό συμπεριλαμβάνει και το κόστος ασφάλισης και βαριάς συντήρησης των υποδομών.

Η διάρκεια της Σύμπραξης είναι είκοσι έξι έτη.

Το έργο αυτό είναι το δέκατο πέμπτο έργο Σ.Δ.Ι.Τ. για το οποίο κατατέθηκαν Φάκελοι Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v