Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΒΕ: Διανομή μερίσματος 0,054 ευρώ - Νέο Δ.Σ.

Τη διανομή μερίσματος 0,06 ευρώ ανά μετοχή, από το οποίο παρακρατείται ο αναλογούν στο μέρισμα φόρος ποσοστό 10% και συνεπώς το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό θα ανέλθει σε 0,054 ευρώ, αποφάσισε η Γ.Σ. της ΕΛΒΕ Ενδυμάτων.

ΕΛΒΕ: Διανομή μερίσματος 0,054 ευρώ - Νέο Δ.Σ.
Τη διανομή μερίσματος 0,06 ευρώ ανά μετοχή, από το οποίο παρακρατείται ο αναλογούν στο μέρισμα φόρος ποσοστό 10% και συνεπώς το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό του μερίσματος ανά μετοχή θα ανέλθει σε 0,054 ευρώ, αποφάσισε η Γ.Σ. της ΕΛΒΕ Ενδυμάτων, σήμερα 10/6/2009.

Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι μέτοχοι στα αρχεία του ΣΑΤ της 10ης Ιουλίου 2009 (record date). Από τις 8 Ιουλίου 2009 οι μετοχές θα είναι διαπραγματεύσιμες χωρίς το δικαίωμα λήψης του μερίσματος χρήσης 2008. Ως ημερομηνία πληρωμής ορίστηκε η 16η Ιουλίου 2009 μέσω των χειριστών (τράπεζες, χρηματιστηριακές εταιρίες) στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (ΣΑΤ).

Επιπλέον, η Γ.Σ. αποφάσισε την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου με πενταετή θητεία το οποίο απαρτίζουν οι κύριοι:  Τηλεμαχος Κιτσικόπουλος εκτελεστικό μέλος, Ronald Barkshire εκτελεστικό μέλος, Πασχάλης Κιτσικόπουλος εκτελεστικό μέλος, Κωνσταντίνος Κογκαλίδης ανεξάτητο μη εκτελεστικό μέλος και Αλκιβιάδης Παπαδημητρίου ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1. Τηλεμαχος Κιτσικόπουλος του Πασχάλη, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δ.Σ., ως εκτελεστικό μέλος.

2. Ronald Barkshire του Henry, αντιπρόεδρος του Δ.Σ., ως εκτελεστικό μέλος.

3. Πασχάλης Κιτσικόπουλος του Τηλεμάχου, ως εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

4. Κωνσταντίνος Κογκαλίδης του Ιωάννη, ανεξάτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

5. Αλκιβιάδης Παπαδημητρίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

Η εταιρία δεσμεύεται και εκπροσωπείται έναντι κάθε φυσικού ή νομικού προσώπου και κάθε αρχής από τον πρόερδο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Τηλέμαχο Κιτσικόπουλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v