Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavisoft: Σύμβαση με τη Hellas Dust Control

Σε υπογραφή σύμβασης προχώρησε η Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής με τη Hellas Dust Control ABEE για την εγκατάσταση του συστήματος της Time Master, το οποίο ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR Master της Lavisoft.

Lavisoft: Σύμβαση με τη Hellas Dust Control
Σε υπογραφή σύμβασης προχώρησε η Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής με την εταιρία Hellas Dust Control ABEE για την εγκατάσταση του συστήματος της Time Master. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Hellas Dust Control ABEE δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία συστημάτων καθαρισμού, επαγγελματικών αρωματικών συσκευών και σαρώθρων.

Σημειώνεται ότι το Time Master ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR Master της Lavisoft. Συνεργάζεται αρμονικά με κατάλληλους ηλεκτρονικούς σταθμούς ωρομέτρησης (Time Attendance Terminals) για τη συλλογή των στοιχείων που συγκεντρώνονται σε αυτούς από τα "χτυπήματα" των καρτών παρουσίας των εργαζομένων.

Στη συνέχεια, η εφαρμογή αναλαμβάνει την επεξεργασία των στοιχείων, την έκδοση όλων των απαραίτητων καταστάσεων, αναλυτικών και συγκεντρωτικών, καθώς και τη δημιουργία κατάλληλων αρχείων για αυτόματη ενημέρωση του προγράμματος μισθοδοσίας. 

Όπως επισημαίνεται, το Time Master έχει τη δυνατότητα της αυτόνομης λειτουργίας για τη διαχείριση της παρουσίας του προσωπικού, ενώ μπορεί να αποτελέσει ένα άριστο συμπλήρωμα της μισθοδοσίας, ολοκληρώνοντας τη μηχανογραφική κάλυψη του γραφείου προσωπικού της επιχείρησης ή του οργανισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v