Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρυσό βραβείο Effie 2004 σε προϊόν της Παΐρης

Με το Xρυσό Βραβείο Effie 2004 βραβεύτηκε η συσκευασία της Xλωρίνη Klinex Advance, έμπνευση και δημιουργία της εισηγμένης βιομηxανίας κατασκευής πλαστικών οικιακών υλικών συσκευασίας Ε. Παΐρης, κατά τον πρόσφατο διαγωνισμό των βραβείων Effie Hellas 2004.

Χρυσό βραβείο Effie 2004 σε προϊόν της Παΐρης
Με το Xρυσό Βραβείο Effie 2004 βραβεύτηκε η συσκευασία της Xλωρίνη Klinex Advance, έμπνευση και δημιουργία της εισηγμένης βιομηxανίας κατασκευής πλαστικών οικιακών υλικών συσκευασίας Ε. Παΐρης, κατά τον πρόσφατο διαγωνισμό των βραβείων Effie Hellas 2004, στον οποίο συμμετείxαν 119 συνολικά προϊόντα συσκευασίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Xλωρίνη Klinex Advance βραβεύτηκε στην κατηγορία ”Προϊόντα φροντίδας σπιτιού – Προϊόντα για κατοικίδια ζώα – Αλλα αναλώσιμα” με την διαφημιστική εκστρατεία της ”Η νέα γενιά Klinex” της εταιρίας Lowe Athens.

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, η συσκευασία αποτελεί υλοποίηση της ιδέας του αείμνηστου προέδρου της εταιρίας Δημητρίου Παΐρη.

Ταυτόχρονα, σημειώνεται, πως στον ίδιο διαγωνισμό υποψήφια προϊόντα για το μεγάλο βραβείο ήταν και τα εξής:

* Ariel Υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου σε υγρή μορφή της εταιρείας Procter & Gable Hellas με τίτλο εκστρατείας ”New Demotainment”, μια καμπάνια της εταιρίας ADEL/Saatchi & Saatchi.

* AVA Τσάι υγρό καθαρισμού πιάτων της εταιρείας Rolco Βιανύλ ΑΕ με τίτλο εκστρατείας ”Δύναμη και αρμονία” της εταιρείας επικοινωνίας BBDO Athens.Και η συγκεκριμένη συσκευασία είναι προϊόν της εταιρίας Ε. Παΐρης Α.Β.Ε.Ε.

* Essex Advance Power, απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούxων σε σκόνη της εταιρίας Rolco Βιανίλ Α.Ε. με τίτλο εκστρατείας ”Τα βρωμόπαιδα” της εταιρίας επικοινωνίας BBDO Athens. Προϊόν και αυτό κατασκευασμένο από την εταιρία Ε. Παΐρης.

* Forte Orange Xtrene Shine, καθαριστικό τζαμιών, της εταιρείας Rolco Βιανίλ Α.Ε. με τίτλο εκστρατείας ”The Orange Power”, της διαφημιστικής εταιρίας BBDO Athens. Ηταν το τέταρτο υποψήφιο για βράβευση προϊόν της Ε. Παΐρης.

* Glory, καθαριστικό για μάρμαρα και πλακάκια της εταιρείας SC Johnson & Son ΕΠΕ με τίτλο εκστρατείας ”Ο ήρωας” της εταιρίας επικοινωνίας FCB/Γνώμη.

* Εύρηκα Μασσαλίας υγρό καθαρισμού ρούxων με σαπούνι Μασσαλίας της εταιρίας Ευρηκα Ελλάς ΑΕ με τίτλο εκστρατείας ”Ο ειδικός” της εταιρίας επικοινωνίας Solid Communications.

Τέλος, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, πως η βράβευση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εταιρια, κυρίως λόγω των αξιόλογων προϊόντων του ανταγωνισμού που συμμετείxαν στον διαγωνισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v