Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Aegean από τις 9/9 και στη Κωνσταντινούπολη

Η AEGEAN στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξης του δικτύου της στο εξωτερικό εντάσσει στο πρόγραμμα δρομολογίων της ακόμα ένα σημαντικό προορισμό, την Πόλη των Πόλεων, την Κωνσταντινούπολη.

H Aegean από τις 9/9 και στη Κωνσταντινούπολη
Η AEGEAN στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξης του δικτύου της στο εξωτερικό εντάσσει στο πρόγραμμα δρομολογίων της ακόμα ένα σημαντικό προορισμό, την Πόλη των Πόλεων, την Κωνσταντινούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από προσπάθειες ετών, από 9 Σεπτεμβρίου 2009 τα φτερά της AEGEAN θα συνδέουν με μία καθημερινή πτήση την Αθήνα με την Κωνσταντινούπολη. Η ώρα αναχώρησης από Αθήνα θα είναι στις 14:00 και επιστροφής από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης στις 16:00 καθημερινά.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται με τα ολοκαίνουργια AIRBUS A320 168 θέσεων, η καμπίνα των οποίων είναι άνετα διαμορφωμένη σε Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN κ. Δημήτρης Γερογιάννης τόνισε: « Μετά από 5 χρόνια προσπαθειών αλλά και πολλών περιορισμών, η Aegean έχει πλέον τη δυνατότητα να συνδέει την Αθήνα με την Πόλη που τόσα πολλά συμβολίζει για τον Ελληνισμό. Θα θέλαμε για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσουμε τους επιβάτες μας για την θετική ανταπόκριση σε κάθε νέα προσπάθεια μας και να τους υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή επένδυση και προσπάθεια ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και της εμπιστοσύνης τους».

Η AEGEAN και το 2009 προχωράει με συνέπεια στην υλοποίηση των στόχων της. Ήδη από το τέλος του 2008 έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δρομολογίων της 7 νέοι προορισμοί εξωτερικού, οι Βρυξέλλες, το Βερολίνο, η Βαρκελώνη, η Βενετία και η Πάφος, ενώ προστέθηκε πτήση από Αθήνα προς Ντίσελντορφ καθώς και δεύτερη καθημερινή συχνότητα προς Παρίσι. Όλες οι πτήσεις που αναφέρονται παραπάνω εκτελούνται με τα 21 ολοκαίνουργια AIRBUS A320/321 που ήδη έχουν παραληφθεί.

Παράλληλα με την επέκταση του δικτύου, η AEGEAN συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της επιβατικής κίνησης και στη δημιουργία επιπλέον ζήτησης σε νέες αγορές μέσω των προσφορών της. Συγκεκριμένα, ακολουθώντας με συνέπεια τη φιλοσοφία «Όσο πιο νωρίς τόσο πιο φθηνά», η AEGEAN από την αρχή του έτους μέχρι τέλος Μαϊου, έχει δώσει τη δυνατότητα σε 230.000 επιβάτες να αγοράσουν εισιτήρια σε δρομολόγια εσωτερικού και σε 131.000 επιβάτες σε δρομολόγια εξωτερικού στους τρεις χαμηλότερους ναύλους προσφοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v