Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βογιατζόγλου: Μεταφορά δραστηριοτήτων θυγατρικής

Η Βογιατζόγλου γνωστοποιεί τη μεταφορά δραστηριοτήτων του καταστήματος της θυγατρικής της Organizer Stores από τα Γλυκά Νερά στη Μεταμόρφωση. Νέος εμπορικός διευθυντής.

Βογιατζόγλου: Μεταφορά δραστηριοτήτων θυγατρικής
Η Βογιατζόγλου Systems γνωστοποιεί τη μεταφορά των δραστηριοτήτων του καταστήματος της θυγατρικής της Organizer Stores από τα Γλυκά Νερά Αττικής επί της Λεωφόρου Λαυρίου 113, στη Μεταμόρφωση, στο 12ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, εντός διμήνου.

Επιπλέον, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Βογιατζόγλου Systems γνωστοποιεί ότι ο κ. Μιχάλης Κατσίνας από την Τρίτη 9/6/2009 ανέλαβε εμπορικός διευθυντής της εταιρίας Βογιατζόγλου Systems A.E . 

Όπως επισημαίνεται, ο κ. Μιχάλης Κατσίνας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Είναι κάτοχος Bachelor στο Marketing από το Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Strathclyde Graduate Business School στην Αγγλία όπου και έλαβε τίτλο MBA. Από το 1996 έως σήμερα εργάστηκε με επιτυχία και συνεχή εξέλιξη σε διάφορες διοικητικές θέσεις μάρκετινγκ και πωλήσεων στην εταιρία UNILEVER, διετέλεσε διευθυντής διαφήμισης στην ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς, εμπορικός διευθυντής στην DHL, καθώς και διευθυντής marketing στην εταιρία Praktiker.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v