Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Eγκαίνια νέων εγκαταστάσεων της LAS

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της LAS Πάτρα, θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου Lavipharm, με την επωνυμία Lavipharm Active Services (LAS).

Lavipharm: Eγκαίνια νέων εγκαταστάσεων της LAS
Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων φαρμακείων της ευρύτερης περιοχής της δυτικής Ελλάδας, αλλά και εκπροσώπων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πατρών, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της LAS Πάτρα, θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου Lavipharm Active Services (LAS).

Με στόχο πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου Ανθρώπου, η Lavipharm προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση. Από το 2009, η LAS Πάτρα μεταστεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα στην Παραλία Πατρών.

Τηρώντας αυστηρά όλες τις απαραίτητες εθνικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές αναφορικά με την αποθήκευση και διακίνηση των ιδιαίτερα ευαίσθητων προϊόντων υγείας, παραμένει η Δύναμη στη Διανομή στην περιοχή της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου. Η LAS Πάτρα πληρεί όλα τα ποιοτικά κριτήρια για ασφαλή αποθήκευση και διανομή των προϊόντων που διαχειρίζεται, όπως κλιματισμός, ψυγεία, μηχανοργάνωση, pest control κ.λπ..

Με επιλογές από όλους τους κωδικούς των φαρμάκων, καθώς και από 4.500 κωδικούς παραφαρμακευτικών προϊόντων, με άμεση ανταπόκριση σε κάθε παραγγελία και με κάλυψη των Νομών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλληνίας και Κορίνθου, η LAS Πάτρα εξελίσσεται και προσφέρει στους συνεργάτες της ακόμα υψηλότερες υπηρεσίες στον τομέα της υγείας.

«Με αυτήν την επένδυση η Lavipharm ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στη Δυτική Ελλάδα και τη θέση της στον Κλάδο των Υπηρεσιών στο χώρο της υγείας, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνει την τοπική κοινωνία», τόνισε ο κ. Βασίλης Γραφάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LAS. «Στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε αυτούς που επιλέγουν τη LAS για τη κάλυψη των αναγκών τους σε φάρμακα, παραφάρμακα και προϊόντα υγείας γενικότερα».

«Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την άριστη και ταχύτατη εξυπηρέτηση, την τεχνογνωσία και εμπειρία των ανθρώπων μας, στοχεύουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες στο χώρο του φαρμάκου, ενισχύοντας παράλληλα τη θέση της LAS Πάτρα στην αγορά της Πελοποννήσου», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της LAS Πάτρα, κ. Θανάσης Αθανασόπουλος.

Η LAS Πάτρα είναι μία από τις 6 φαρμακαποθήκες της LAS. Η LAS είναι μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές φαρμακαποθήκες στην Ελλάδα που ανήκει στον Όμιλο Lavipharm.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v