Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντιπρόεδρος ο Β. Νειάδας στη Centric

Η Centric Πολυμέσα ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009, ο κ. Βασίλης Νειάδας αναλαμβάνει καθήκοντα Υπευθύνου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Επενδυτικών Σχέσεων του Ομίλου. Παράλληλα εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος.

Αντιπρόεδρος ο Β. Νειάδας στη Centric
Η Centric Πολυμέσα ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009, ο κ. Βασίλης Νειάδας αναλαμβάνει καθήκοντα Υπευθύνου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Επενδυτικών Σχέσεων του Ομίλου.

Παράλληλα εκλέχθηκε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, κατέχοντας τη θέση του Αντιπροέδρου αυτού.

Ο κ. Βασίλης Νειάδας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Μεταξύ άλλων, είχε 20ετή παρουσία στον τομέα των φαρμάκων και καλλυντικών, ως Γενικός Διευθυντής σε σημαντικές εταιρείες του κλάδου. Αξιοσημείωτη είναι και η τριετής συμβολή του στην οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, ως Γενικός Διευθυντής Υπηρεσιών Αγώνων της ΑΘΗΝΑ 2004 Α.Ε.

Διαθέτει επίσης σημαντική εμπειρία στον κλάδο των Τυχερών Παιχνιδιών, έχοντας διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος στον Οργανισμό Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε. (2005-7) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ένωσης Λοταριών (World Lottery Association).

Έχει επίσης διατελέσει μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχανιών, ενώ είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου. Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Ο κ. Βασίλης Νειάδας δήλωσε τα εξής: "Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που εντάσσομαι στο δυναμικό ενός αναπτυσσόμενου Ομίλου, που επενδύει με επιτυχία σε Ευρωπαϊκές Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον πολλά υποσχόμενο τομέα της Διαδικτυακής Ψυχαγωγίας. Eν όψει των ραγδαίων θεσμικών εξελίξεων στην Ευρώπη, πιστεύω ότι η Εταιρεία βρίσκεται σε ιδανική θέση να υλοποιήσει τους αναπτυξιακούς της στόχους και να ενισχύσει τη μακρόχρονη κερδοφόρα πορεία της".

Η Διοίκηση της Centric καλωσορίζει τον κ. Β. Νειάδα στο δυναμικό της και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, με την πεποίθηση ότι η πολυετή εμπειρία και οι γνώσεις του θα αποτελέσουν πολύτιμο αρωγό στην πορεία του Ομίλου.

Eξάλλου, η  Centric Πολυμέσα γνωστοποιεί ότι το διοικητικό συμβούλιο στη συνεδρίασή του στις 19/6/2009 εξέλεξε τον κ. Νειάδα Βασίλειο αντιπρόεδρο Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Εμμανουήλ Βλάση.

Κατά συνέπεια, το διοικητικό συμβούλιο της Εταιρίας, κατόπιν επανασυγκρότησης αυτού σε σώμα, έχει ως εξής:

1) Κύριος Ροδόλφος Οντόνι του Φραγκίσκου, εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

2) Κύριος  Νειάδας Βασίλειος του Ιωάννη, εκτελεστικό μέλος, α΄ αντιπρόεδρος Δ.Σ.

3) Κύριος Ιωάννης Καποδίστριας του Γεωργίου, εκτελεστικό μέλος, β΄ αντιπρόεδρος Δ.Σ.

4) Κύριος Λεωνίδας Κοντογιάννης του Ηλία, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.

5) Κύριος  Εμμανουήλ Βλασερός του Προκοπίου, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.

6) Κύριος  Τζόναθαν Τσαρλς Μός του Ρόναλντ Γουίλφρεντ, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.

7) Κύριος Μιχαήλ Χαλικιάς του Αριστείδη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v