Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτέρ: Μέρισμα 0,05 ευρώ - Νέο Δ.Σ.

Τη διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εκτέρ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2009. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Εκτέρ: Μέρισμα 0,05 ευρώ - Νέο Δ.Σ.
Τη διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εκτέρ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2009.

Ως ημέρα αποκοπής του δικαιώματος ορίστηκε η Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009. Κατά συνέπεια από την ημερομηνία αυτή οι μετοχές της εταιρίας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος.
 
Δικαιούχοι είσπραξης του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετόχων της εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 29ης Ιουλίου 2009. Η πληρωμή του μερίσματος της χρήσης 2008 θα πραγματοποιηθεί την 4η Αυγούστου 2009 μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.

Επιπλέον, η εταιρία εξέλεξε νέο διοικητικό συμβούλιο για την προσεχή πενταετία. Το νέο διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε στις 26/6/2009 και συγκροτήθηκε σε σώμα όπως παρακάτω:

1. Αθανάσιος Σίψας - Πρόεδρος, εκτελεστικό μέλος.
2. Ιωάννης Καβέτσος - Δ/νων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος.
3. Κων/νος Στούμπος - Γενικός & Τεχνικός Δ/ντής, εκτελεστικό μέλος.
4. Ιωάννης Αλεξανδρής - ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος.
5. Ανδρονίκη Ιωαννίδου - ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος.
6. Αννούλα Καμινιώτη - ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος.

Η θητεία του ανωτέρω Δ.Σ. λήγει στις 30/6/2014.

Παράλληλα, η Γ.Σ. αποφάσισε τη σύσταση τριμελούς επιτροπής ελέγχου, αποτελούμενη από τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ., τον κ. Ιωάννη Αλεξανδρή και τις κυρίες Ανδρονίκη Ιωαννίδου και Αννούλα Καμινιώτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v